Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Посли G7 закликають до прозорого відбору нового голови ВККС.

Посли країн Групи семи уважно стежать за новинами Вищої кваліфікаційної комісії суддів і закликають до прозорого процесу відбору нового керівництва, яке має бути доброчесним і незалежним.

Про це йдеться у дописі дипломатів у соцмережі X, передає Цензор.НЕТ.

"Посли G7 уважно стежать за новинами Вищої кваліфікаційної комісії суддів і закликають до прозорого процесу відбору нового керівництва, яке має бути доброчесним і незалежним. Просування реформ і наповнення судів перевіреними суддями має вирішальне значення для суспільної довіри до судової влади й інвестицій приватного сектору", – зазначили вони.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Голова ВККС Ігнатов подав у відставку

Посли G7 про вибори голови ВККС
Двоє чоловіків поранені внаслідок підриву гранати у Святошинському районі Києва -  Нацполіція.

Двоє чоловіків поранені внаслідок підриву гранати у Святошинському районі Києва - Нацполіція.

Наразі столичні правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Святошинському районі Києва, внаслідок якого двоє чоловіків отримали травми та були госпіталізовані до лікарні.

Цензор.НЕТ -
З початку масштабної війни армія РФ втратила близько 450 тисяч військових -  міністр у справах збройних сил Великої Британії Дочетрі.

З початку масштабної війни армія РФ втратила близько 450 тисяч військових - міністр у справах збройних сил Великої Британії Дочетрі.

Від початку повномасштабного вторгнення російська армія втратила в Україні вбитими й пораненими, за оцінками британських відомств, близько 450 тисяч особового складу та понад 10000 одиниць бронетехніки.

Цензор.НЕТ -
На Харківщині та у Кривому Розі продовжують діяти мережеві обмеження, на Херсонщині знеструмлені абоненти у 50 населених пунктах -  Міненерго.

На Харківщині та у Кривому Розі продовжують діяти мережеві обмеження, на Херсонщині знеструмлені абоненти у 50 населених пунктах - Міненерго.

Внаслідок обстрілів та бойових дій частково знеструмлені абоненти у Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Сумській та Херсонській областях.

Цензор.НЕТ 1