Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Приморозки і невеликі дощі: синоптики дали прогноз погоди на суботу, 20 квітня.

В суботу, 20 квітня, на всій території України буде хмарно з проясненнями . Окрім того, очікуються нічні заморозки від 0 до 5°С .

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики також попередили про небезпечні та стихійні метеорологічні явища.

Вночі на території України буде без опадів. Втім вдень в південних, центральних областях та в Криму пройдуть помірні дощі. У Житомирській, Хмельницькій та Харківській областях також може накрапати.

Вітер південно-східний (на півдні та південному сході країни північно- східний), 7-12 м/с, вдень на півдні країни місцями пориви 15-20 м/с. Вночі у західних, північних та Вінницькій областях сильні заморозки 0-3°С, на решті території нічна температура 3-8°С тепла.

На Черкащині, Полтавщині та Кіровоградщині на поверхні грунту заморозки 0-5°С. Вдень повітря прогріється до 16°С тепла, на сході та південному сході країни до 22°С. На високогір'ї Карпат вночі очікується до 8°С морозу, а вдень до 5°С тепла.

У Києві та Київській області в суботу, 20 квітня, мінлива хмарність, без опадів. Синоптики попередили про нічні заморозки в регіоні – 0-3°С. Вітер південно-східний, пориви до 12 м/с. Температура вдень в регіоні від 11 до 16°С тепла.

У столиці температура вночі 1-3°С тепла, на поверхні грунту заморозки 0-2°С. Вдень повітря прогріється до 15°С тепла. Вночі, 20 квітня, в Києві очікуються заморозки 0-2°С. Тому синоптики попередили про І рівень небезпечності, жовтий. Вночі, 20 квітня, по Київській області очікуються сильні заморозки, до мінус 3°С. Це ІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

Окрім того, в Укргідрометцентрі попередили про небезпечні та стихійні метеорологічні явища. Вночі, 20 квітня, у західних, північних, Вінницькій, Черкаській областях можуть бути сильні заморозки 0-3°С. Це ІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

В Полтавській та Кіровоградській областях на поверхні грунту заморозки до мінус 5°С. Це вважається І рівень небезпечності, жовтий.

Нагадаємо, березень 2024 року посів 12 місце в рейтингу найтепліших від початку спостережень. Середньомісячна температура повітря вища від кліматичної норми на 2,3°С, а наприкінці місяця зафіксували два рекорди.

Як повідомляв OBOZ.UA, календарна зима 2023-2024 років стала третьою у рейтингу найтепліших у Києві з 1881 року. Протягом трьох місяців було зафіксовано 14 температурних рекордів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber . Не ведіться на фейки!

«КОШТИ ЗАКІНЧИЛИСЯ». Відновлення сіл на Херсонщині зупинилося? - Новини Приазов’я

«КОШТИ ЗАКІНЧИЛИСЯ». Відновлення сіл на Херсонщині зупинилося? - Новини Приазов’я

На Херсонщині у межах проєкту «Пліч-о-пліч» відновили понад 1100 обʼєктів у 26 населених пунктах. Про це у середині квітня повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Він зазначив, що це лише початок реалі...

Новини Приазов'я -

Понад 200 фотографій загиблих азовців: у Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя».

Понад 200 фотографій загиблих азовців: у Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя».

У Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя». Її авторкою стала Віра Литвиненко, яка зібрала понад 200 фотографій загиблих бійців. Скільки триватиме експозиція та що про неї говорить організаторка дивіться у сюжеті Якщо ви маєте новину -...

Телеканал СК1 -

ТВ7+. ВІРЯНИ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

ТВ7+. ВІРЯНИ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

Гість: ПРЕОСВЯЩЕННИЙ ВЛАДИКА ІВАН КУЛИК - Єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії УГКЦ. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

ТВ7+. УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

Гість: ВЛАДИКА ПАВЛО - Архієпископ Хмельницький і Шепетівський Православної Церкви України. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

На щиті до Житомира повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач.

На щиті до Житомира повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач.

Житомир знову у жалобі. На щиті до рідного міста повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач. Захисник загинув 28 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина д...

Телеканал СК1 -

ПАЛАЮЧА ПІДСТАНЦІЯ після УДАРУ ДРОНІВ ЗСУ в Смоленській області РФ.

ПАЛАЮЧА ПІДСТАНЦІЯ після УДАРУ ДРОНІВ ЗСУ в Смоленській області РФ.

Цензор.НЕТ -