Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Колишній режисер «Єралаша» , який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна.

Російський режисер програми "Єралаш", а згодом і ув'язнений, Ілля Білостоцький отримав медаль "За спасение погибавших" від диктатора Володимира Путіна. Восени 2023 року він намагався врятуватися від СІЗО, до якого потрапив за розбещення 13-річного хлопчика, і за власним бажанням відправився воювати проти українців на фронт.

Нині чоловік щасливий, тому що "більше не зек", хоч на час підписання контракту із Міноборони РФ йому залишалося відсидіти 2,5 роки із нібито 4,5 року. Білостоцький заявив пропагандистським медіа, що усі звинувачення з нього зняли після отримання медалі та того, як він нібито врятував від загибелі командира.

"Указом президента я був нагороджений державною нагородою – медаллю "За спасение погибавших". За російськими законами я звільнений від покарання і з мене знято судимість. Я не знаю, що саме написано в поданні до нагороди, адже я рядовий, нам мало що показують. Якщо колись мені дадуть відпустку, я приїду в розташування нашої частини в Росії, там є наказ про нагородження, тоді дізнаюся точно. Тож, друзі, радійте, а опоненти, кусайте лікті – відтепер я більше не зека", – вихвалявся він.

Колишній режисер улюбленої колись серед українців програми виконує роль бойового медика на фронті, тобто, вірогідно, зброю в руках не тримає. Сам він у шоці від кількості поранених та загиблих росіян. Білостоцький розповів росмедіа, що в найпершому бойовому завданні через його медпункт пройшло понад 300 людей, однак невідомо у якому стані: мертвими чи на грані смерті.

Нагадаймо, педофіл заявляв, що пішов воювати проти України не для того, щоб відмити свою репутацію та втекти від сірих холодних стін СІЗО, а щоб бути хоч десь потрібним для свого народу. Ба більше, вбивати він пішов не з "патріотичних" мотивів, а щоб "відповісти гадам, які запроторили його за ґрати".

Відправили Білостоцького за ґрати після того, як "зловили" на ґвалтуванні 13-річного хлопчика у власній квартирі, а згодом у ході розслідування знайшли ще й відеоматеріали із розбещенням інших неповнолітніх дітей. Педофіл усі звинувачення відкидав, а згодом це робили й батьки потерпілої дитини.

Мама хлопчика заявила росмедіа, що не збирається заважати процесу "звільнення" з СІЗО. Вона не має претензій до Іллі Білостоцького та була проти висунення обвинувачень.

Раніше OBOZ.UA писав, що у Швейцарії не виступатиме російська оперна співачка та улюблениця Путіна Анна Нетребко. Причиною став запланований саміт миру для врегулюванню війни в Україні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

«РФ будує залізницю через Запорізьку область, щоб мати ще один коридор до Криму» – депутат.

«РФ будує залізницю через Запорізьку область, щоб мати ще один коридор до Криму» – депутат.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #залізнадорога #железнаядорога #залізнадорогарф #залізнадорогамелітополь #дорогадокрыма #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я 1

Відключення електроенергії почалися?#блекаут #світло #електрика #lmn #video #новини #врек #львів.

Відключення електроенергії почалися?#блекаут #світло #електрика #lmn #video #новини #врек #львів.

️У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповіла речниця "Львівобленерго" Галина Петрушка. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #l...

ЛМН -

Його катували і навіть розстрілювали. Історія захисника Маріуполя Геннадія Зеленого. #shorts

Його катували і навіть розстрілювали. Історія захисника Маріуполя Геннадія Зеленого. #shorts

В новому випуску програми «Захист» дивіться свідчення, від яких перехоплює подих. Оборонець Маріуполя розповідає страшну правду про те, як у повному оточенні захищали місто. Про полон і жахливі тортури. Про зраду тих, кому врятував життя. Про втеч...

Цензор.НЕТ 3

Зберегти обʼєкти електроенергії️#блекаут #світло #lmn #video #новини #врек #news #відключеннясвітла.

Зберегти обʼєкти електроенергії️#блекаут #світло #lmn #video #новини #врек #news #відключеннясвітла.

️У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповів підприємець та громадський діяч Василь Курій. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life...

ЛМН -

Чому потрібен окремий трибунал щодо злочину агресії РФ проти України?.

Чому потрібен окремий трибунал щодо злочину агресії РФ проти України?.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #СудООН #міжнатроднийсуд #спецтрибунал #трибунал #международнийсуд #судпутін #судпутин #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я 1

Як зберегти обʼєкти електроенергії?

Як зберегти обʼєкти електроенергії?

Що можна зробити, щоб росії забракло ракет на наші об’єкти генерації енергії? Рішення пропонує львівський підприємець. У чому суть його ідеї? ️У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповів підприємець та громадський діяч Василь Курій. Станьте спонсором...

ЛМН -