Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

17 квітня росіяни задіяли авіацію, намагаючись прорвати оборону наших військ – Генштаб.

Загалом вчора було зафіксовано 87 бойових зіткнень.

17 квітня на всіх ділянках фронту було зафіксовано 87 бойових зіткнень. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

На куп’янському напрямку ворог чотири рази атакував наші позиції в районі населеного пункту Новосергіївка Харківської області.

На лиманському напрямку Сили оборони відбили три атаки в районах населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області.

На бахмутському напрямку наші воїни відбили 24 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Новий та Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити своє тактичне становище.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У росіян біля Бахмута немає концентрації людей та техніки, необхідної для великого наступу — військовий (карта)

На авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 19 атак в районах населених пунктів Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське та Новоукраїнка Донецької області.

На новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Водяне, Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 23 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На оріхівському напрямку окупанти, за підтримки авіації, п’ять разів атакували позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.

На херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби російські загарбники здійснили три безуспішні атаки на позиції наших військ.

Раніше повідомлялося, що на авдіївському напрямку росіяни всього за чотири дні пройшли 1 км до Очеретиного та увірвалися вже у саме село, зачепившись за південну околицю.

Дивіться спецтему:

  1. У Німеччині арештували двох шпигунів РФ: готували диверсії для зриву допомоги Україні Затриманим загрожує до десяти років ув'язнення.

  2. Для промисловості та бізнесу сьогодні діятимуть графіки обмеження електропостачання В енергосистемі нині є дефіцит.

  3. Якщо рішення про допомогу Україні не ухвалять в обхід Сенату, фінальне голосування відбудеться не раніше 29 квітня — депутат Все залежить від рішення лідерів верхньої палати Конгресу — Макконнелла та Шумера.

  4. Загальна мобілізація: чи можуть примусово доставляти у ТЦК Пояснення дала юристка.

  5. 17 квітня українські пілоти завдали ударів по восьми районах зосередження особового складу росіян – Генштаб Підрозділи ракетних військ ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів.

Без коментарів: відкриття меморіальних дощок в гімназії №32.

Без коментарів: відкриття меморіальних дощок в гімназії №32.

Перший Міський телеканал. -

УКРАЇНА ЗУПИНИЛА ДІЮ НИЗКИ СТАТЕЙ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ З ПРАВ ЛЮДИНИ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ.

УКРАЇНА ЗУПИНИЛА ДІЮ НИЗКИ СТАТЕЙ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ З ПРАВ ЛЮДИНИ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ.

РУСЛАНА СЛОБОДЯНЮК - адвокатка TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висв...

Телеканал Хмельницького -

ДЕ БРАТИ ГРОШІ В А ВИПЛАТИ ВІЙСЬКУ?

ДЕ БРАТИ ГРОШІ В А ВИПЛАТИ ВІЙСЬКУ?

ОЛЕГ ПЕНДЗИН керівник Економічного дискусійного клубу, економічний і політичний експерт TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасшта...

Телеканал Хмельницького -

Як відновити навчання в школах на деокупованих територіях: виклики та пріоритети.

Як відновити навчання в школах на деокупованих територіях: виклики та пріоритети.

В Україні презентували «Білу книгу з відновлення освітнього процесу на деокупованих територіях». Дослідження підготував Аналітичний центр БО «Солом'янські котики» за підтримки проєкту USAID «Зміцнення громадської довіри». Як повідомляє Міністерств...

Новини Приазов'я -

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ НАБІГАВ ДЛЯ ПРИКОРДОННИКІВ МАЙЖЕ ПІВ МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ.

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ НАБІГАВ ДЛЯ ПРИКОРДОННИКІВ МАЙЖЕ ПІВ МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ.

ОЛЕКСАНДР ВЕРБІЦЬКИЙ - голова ГО “Підтримка України” TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно...

Телеканал Хмельницького -

СИРСЬКИЙ МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РАДИ УКРАЇНА-НАТО.

СИРСЬКИЙ МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РАДИ УКРАЇНА-НАТО.

ОЛЕКСІЙ БУРЯЧЕНКО - кандидат політичних наук, керівник Міжнародної асоціації малих громад TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасш...

Телеканал Хмельницького -