Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Листівки до Великодня: як яскраво привітати близьких.

Великдень – одне з найважливіших та найрадісніших свят для християн. Воно символізує перемогу добра над злом, життя над смертю та торжество світла над темрявою.

Традиційно на Великдень люди дарують одне одному паски, крашанки та інші святкові гостинці. Також OBOZ.UA підготував низку найкращих привітань та святкових картинок, щоб ви могли якнайкраще привітати своїх близьких.

В 2024 році Великдень в Україні святкують 5 травня . В цей день прийнято збиратися за столом з усією родиною, разом коштувати святкові смаколики та бажати одне одному щастя та добра.

Однак не завжди виходить зібратися з усіма близькими з самого ранку, або взагалі побачитися з деякими важливими для вас людьми. Однак це не біда, адже в епоху інтернету можна привітати усіх рідних та друзів дистанційно.

Щире та продумане привітання з Великоднем – це чудовий спосіб нагадати вашим близьким про те, як ви їх цінуєте та поважаєте. Ви можете супроводжувати свої побажання святковими картинками, щоб проявити оригінальність та підкреслити свою турботу.

Привітання та листівки з Великоднем

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю вас з цим світлим святом – Великоднем! Нехай у ваш дім завітає радість, тепло та затишок. Бажаю вам міцного здоров'я, щасливого життя, душевного спокою та здійснення всіх ваших мрій!

Вітаю вас із Великим днем Христового Воскресіння! Нехай це свято принесе вам багато радості, щирих посмішок та веселих моментів, а у вашому житті завжди буде місце для дружби, підтримки та взаєморозуміння. Христос Воскрес!

Христос воскрес! Нехай це світле свято принесе вам щиру радість, душевну гармонію та зміцнить вашу віру.

Щиро вітаю вас з Великоднем! Я вірю, що це світле свято принесе вам мир, злагоду. Бажаю вам міцного здоров'я, душевного спокою, добробуту та Божого благословення.

Христос Воскрес! В цей світлий день нехай доля подарує вам безліч приводів для радості і щастя, а Господь подарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгі літа.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, які прадавні традиції Великодня досі існують в Україні.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Новини Тернополя -

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ  «НОВОРОСІЙСЬК»

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ «НОВОРОСІЙСЬК»

Цензор.НЕТ -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 1