Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Що насправді відбувається з Брітні Спірс і чому епатажна зірка вкотре видалилась з Instagram.

Нещодавно американська співачка Брітні Спірс занепокоїла фанатів видаленнм свого облікового запису у соцмережі Instagram. Це сталося на тлі чуток про скрутне фінансове становище виконавиці, після того, як завершилася судова тяганина з її батьком. Однак, за словами інсайдерів, вона "щасливіша ніж будь-коли".

Джеймі Спірс був опікуном зірки протягом 13 років. Як пише Daily Mail, 42-річна поп-зірка взяла перерву в Інтернеті, щоб побути у колі друзів. Справу з батьком Брітні вдалося врегулювати, виплативши родичу 2 мільйони доларів, а також 4 мільйони доларів власним адвокатам. Варто зазначити, що наразі акаунт зірки знову активний.

Цікаво, що знаменитість вже всьоме деактивувала свою сторінку у соцмережі. Подібне трапилося у 2022 році. Тоді представник співачки стверджував, що Спірс просто прагнула відпочити.

Інсайдери спростували заяви про те, що володарка Греммі знаходиться під "серйозною небезпекою розоритися". "Брітні тимчасово закрила свій обліковий запис в Instagram, щоб відпочити і провести час з друзями після врегулювання судового конфлікту зі своїм батьком Джеймі, – розповіло близьке джерело. – Вона зробила те, що було в її інтересах, щоб покінчити з ним назавжди, і вона не могла бути щасливішою".

За наявними даними, Брітні "далека від розорення". Джерело підкреслило недавній успіх мемуарів Брітні "Жінка в мені" як одну з багатьох причин, чому її фінанси залишаються в хорошому стані: "вона зараз на стадії окупності своєї книги та отримує 25 відсотків чистого прибутку".

Брітні видалила свою сторінку лише через кілька годин після того, як вона згадала свою сім’ю в гострому дописі, опублікувавши обкладинку книги Дженнет МакКерді "Я рада, що моя мама померла" про аб'юзивні стосунки у родин. "Люди, залишайтеся добрими!!! Хороша книга", – написала виконавиця.

Спірс також опублікувала напівоголене селфі у дзеркалі, відреагувавши на судове рішення. Вона продовжила: "Моя родина завдала мені болю!!! Справедливості не було і мабуть не буде!!! Люди, які сиділи і абсолютно нічого не робили". Наразі ці пости відсутні на сторінці зірки.

Через декілька днів Брітні повернулася до Instagram, поділившись відео, на якому вона лежить на коні. Співачка, яка змінила своє ім'я на платформі на Xila Maria River Red, написала: "Коні та вуличне повітря!!! Так добре бути живим".

Раніше OBOZ.UA розповідав у чому секрет краси зірки "Друзів" Дженніфер Еністон: "Ні" алкоголю, тренування 15-15-15 та дієта 16:8.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Новини Кривбасу 16 травня: День вишиванки, навчання для педагогів, автошкола.

Новини Кривбасу 16 травня: День вишиванки, навчання для педагогів, автошкола.

Ми сподіваємося ви вже бачили як наше місто вбралося в єдину українську сорочку до Дня вишиванки. Й дійсно навіть машини патрульної поліції закарбували на капоті код нашої нації, а допомагали у цьому правоохоронцям маленькі криворіжці, як це було ...

Перший Міський телеканал. 1

️ «ЦЕ НЕ 22-Й РІК, РФ НЕ ПРОЙДЕ МАРШЕМ». Як будують фортифікації на півдні? - Новини Приазов’я

️ «ЦЕ НЕ 22-Й РІК, РФ НЕ ПРОЙДЕ МАРШЕМ». Як будують фортифікації на півдні? - Новини Приазов’я

Запорізька область посилює свою оборону через загострення російської агресії. Про це днями заявив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. За його словами, будівництво фортифікацій у регіоні просувається згідно з задачами...

Новини Приазов'я 1

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина 1

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Підпишіться на нас, щоб не пропустити головних новин України та світу: ️ Ми на hromadske не зупиняємо свою роботу під час війни. Наші журналісти та редактори нині працюють у східних й західних...

Громадське Телебачення -

Чи зможе спецтрибунал щодо злочину агресії Росії подолати імунітет для Путіна? Пояснює адвокатка.

Чи зможе спецтрибунал щодо злочину агресії Росії подолати імунітет для Путіна? Пояснює адвокатка.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна

Новини Приазов'я 1

Львівські депутати зробили важливу заяву: про що йдеться?.

Львівські депутати зробили важливу заяву: про що йдеться?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #львів #сухопутна_академія #новини #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионла...

НТА 1