Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Яке авто купити прямо зараз не за «всі гроші світу» : свіжий рейтинг.

У сучасному світі, де ціни на все стрімко зростають, питання вибору нового автомобіля стає все більш складним. Іноді навіть здається, що неможливо знайти надійний транспортний засіб, який не потребує значних інвестицій.

Однак, на щастя, навіть сьогодні можна знайти достойні моделі авто не за всі гроші світу. Сars поділився рейтингом найдешевших нових автомобілів станом на квітень 2024 року.

1. Mitsubishi Mirage ES

Mirage — це субкомпактний хетчбек із місткістю до п’яти осіб. Він має 1,2-літровий трициліндровий двигун та забезпечує економію палива, що вражає.

Стандартне обладнання Mirage включає 7-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи та автоматичне екстрене гальмування з функцією виявлення пішоходів.

2. Nissan Versa S

Nissan Versa 2024 року оснащено функціями активної безпеки та допомоги водієві, які не часто можна побачити в дешевих авто.

Під капотом Versa S знаходиться 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 122 кінські сили, який працює в парі з додатковою CVT.

3. Kia Forte LX

Найдоступніша комплектація Kia Forte 2024 року оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном.

Цей компактний седан оснащений стандартними функціями, такими як великий 8-дюймовий сенсорний екран, Android Auto, Apple CarPlay і автоматичне екстрене гальмування.

4. Hyundai Venue SE

Усі моделі оснащені чотирициліндровими двигунами в парі з CVT та 8-дюймовими сенсорними дисплеями з Apple CarPlay і Android Auto.

Стандартні функції безпеки включають автоматичне екстрене гальмування з функцією виявлення пішоходів, попередження про виїзд зі смуги руху тощо.

5. Chevrolet Trax LS

Оновлений 2024 Trax став просторішим всередині та отримав новий 1,2-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом під капотом.

Технологічні оновлення моделі включають 8-дюймовий центральний сенсорний екран, стандартне бездротове підключення Apple CarPlay і Android Auto та систему безпеки Chevy Safety Assist.

6. Kia Soul LX

Хетчбек Soul від Kia має набір стандартних функцій безпеки та допомоги водієві, як-от автоматичне екстрене гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху тощо.

Всі моделі мають 2,0-літровий чотирициліндровий двигун в парі з CVT.

7. Nissan Sentra S

Найбільш значущими оновленнями Nissan Sentra в 2024 році є новий CVT і функція стоп-старт, яка трохи підвищує паливну ефективність його 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна.

Компактний седан забезпечує контрольовану, комфортну їзду з чітким рульовим управлінням. У стандартну комплектацію S входить 7-дюймовий сенсорний екран із підключенням до Apple CarPlay і Android Auto, а також набір передових технологій безпеки Nissan Safety Shield 360.

8. 2024 Nissan Kicks S

Kicks — це невеликий передньопривідний хетчбек. Модель має 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 122 к.с.

Крім доступної ціни Kicks пропонує економію твердого палива та широкі стандартні функції безпеки. Базова комплектація S також постачається зі стандартним круїз-контролем.

9. Hyundai Elantra SE

Hyundai Elantra 2024 року отримала новий стиль, додаткові функції безпеки та деякі оновлення салону.

У 2024 році Elantra доступна тільки як седан, а найдоступніша комплектація SE знову буде оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном із потужним CVT.

10. Toyota Corolla LE

Toyota Corolla доступна як компактний седан або чотиридверний хетчбек. Стандартно модель має 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 169 к.с.

Corolla 2024 року оснащена довгим списком стандартних функцій, включно з 8-дюймовим сенсорним екраном із бездротовими Apple CarPlay і Android Auto, автоматичним клімат-контролем, системою попередження про виїзд зі смуги руху з допоміжним керуванням, адаптивним круїз-контролем тощо.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що Nissan виведе на ринок багато недорогих моделей.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди на сході.

Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди на сході.

Місяць на сході. Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди, які повинні слугувати захистом для наших військових. Їхали туди лише добровільно, ті, хто хотіли зробити щось потрібне для захисників. У сьогоднішньо...

НТК 1

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої. Напередодні її оновили коштами меценатів на прохання мешканців, які проживають поруч. Владики освятили її напередодні Дня матері.

НТК -

Підприємство може забронювати лише 50% працівників️#мобілізація #тцк #lmn  #новини #video #lviv.

Підприємство може забронювати лише 50% працівників️#мобілізація #тцк #lmn #новини #video #lviv.

️Дар’я Тарасенко - адвокатка. #законпромобілізацію #бронювання #тцк #мобілізація #warinukraine #воїниУкраїни #військові #війнавУкраїні #бронь #цирк #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #lviv #video #львівщина #youtube #youtubevide...

ЛМН -

У Тернополі висадили квіти до Дня матері

У Тернополі висадили квіти до Дня матері

Новини Тернополя -

Як відбувається евакуація місцевого населення на півночі Харківщини.

Як відбувається евакуація місцевого населення на півночі Харківщини.

Вранці 10 травня зʼявляються повідомлення, що росіяни пробують прорвати лінію оборони на півночі Харківської області. Пізніше президент Володимир Зеленський підтверджує — російські війська розпочали нову хвилю наступальних дій на Харківському напр...

Громадське Телебачення -

160-річчя від дня народження Кирила Трильовського відзначили у Коломиї.

160-річчя від дня народження Кирила Трильовського відзначили у Коломиї.

У Коломиї оновили погруддя Кирилові Трильовському. З нагоди 160-річчя від дня його народження. А ще з цієї нагоди у Коломиї відбулася низка заходів. Зокрема, у музеї історії міста Коломиї відкрили виставку, присвячену громадсько-політичному діячев...

НТК -