InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Apple представить iPhone 16 у нових кольорах

Восени цього року Apple представить свою нову лінійку iPhone 16 у нових кольорах. Ось усі чутки про кольори для чотирьох моделей: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max.

iPhone 16 і iPhone 16 Plus

За останні кілька років лінійки iPhone ‌ були запущені з п’ятьма варіантами кольорів. Однак цього року Apple може протистояти цій тенденції для 6,1-дюймового ‌iPhone 16‌ та 6,7-дюймового ‌iPhone 16‌ Plus. Згідно з чутками, принаймні одна зі стандартних моделей буде представлена ​​в більшій кількості кольорів, ніж будь-коли раніше.

Відповідно до витоку на Weibo «Fixed focus digital», майбутня більша 6,7-дюймова модель ‌iPhone 16‌ Plus від Apple буде доступна в семи кольорах, які або створюватимуться на основі існуючих п’яти кольорів у стандартній лінійці iPhone 15, або перероблені в них. нова обробка.

У наступній таблиці показано існуючі варіанти кольорів iPhone 15 Plus разом із кольорами, за чутками, для iPhone 16 Plus:

‌iPhone 15‌ Plus (2023) ‌iPhone 16‌ Plus (2024)
Синій Синій
Рожевий Рожевий
Жовтий Жовтий
Зелений Зелений
чорний чорний
Білий
Фіолетовий

Автор витоку не надав жодного контексту для чуток, окрім назви моделі, тому незрозуміло, чи вони стверджують, що сім варіантів кольорів є ексклюзивними для ‌iPhone 16‌ Plus.

З іншого боку, автор витоку, можливо, бачив матеріали лише для більшого пристрою в ланцюжку поставок, і в цьому випадку ті ж кольори також могли використовуватися для меншого 6,1-дюймового ‌iPhone 16‌. З огляду на те, що очікується, що обидві моделі будуть ідентичними, за винятком різниці в розмірах, така можливість виглядає найбільш імовірною.

Зауважте, що це перші чутки про потенційні кольори для стандартних моделей iPhone 16, які ми отримали, і автор витоку має неперевірену історію точних витоків, тому передбачувані кольори потребують підтвердження з інших джерел, перш ніж ми зможемо остаточно сказати, що вони з’являться.

iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max


Apple зазвичай вибирає чотири холодніші кольори для своїх моделей ‌iPhone‌ Pro. Наприклад, для торішніх iPhone 15 Pro та ‌iPhone 15 Pro‌ Max, Apple представила титановий корпус із чотирма приглушеними варіантами обробки: натуральний титан, синій титан, білий титан і чорний титан.

Згідно з одними чутками з Китаю, існуючий колір Blue Titanium буде вилучено з лінійки ‌iPhone 16 Pro‌ на користь нового «рожевого» титанового кольору, тоді як Black Titanium нібито буде замінено кольором «космічний чорний», який є кажуть, що він схожий на однойменний колір iPhone 14 Pro.

Крім того, те саме джерело стверджує, що кольори Natural і White Titanium дещо відрізнятимуться на моделях ‌iPhone 16 Pro‌. Кажуть, що природний титан повертається, але з більш сірим відтінком. Тим часом White Titanium більше нагадуватиме «сріблясто-білий» колір, який також, як кажуть, схожий на сріблясту версію ‌iPhone 14‌ Pro.

Минулого року Apple здивувала деяких шанувальників ‌iPhone‌, не запропонувавши золотого варіанту. Золото було доступне через iPhone 5S до iPhone 8, а потім від iPhone XS до iPhone 14 Pro. Враховуючи популярність золота, новий «рожевий» колір, за чутками, цілком міг бути титановою версією золотого відтінку.

Источник: portaltele.com.ua

МАСОВИЙ ЗАЛП HIMARS по окупантах! НЕЙМОВІРНА КРАСА ТА МІЦЬ!.

МАСОВИЙ ЗАЛП HIMARS по окупантах! НЕЙМОВІРНА КРАСА ТА МІЦЬ!.

Цензор.НЕТ -

ГІГАНТСЬКИЙ БАБАХ у РАШИСТІВ! ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО НПЗ В СЛОВ'ЯНСЬКУ-НА-КУБАНІ В РФії!.

ГІГАНТСЬКИЙ БАБАХ у РАШИСТІВ! ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО НПЗ В СЛОВ'ЯНСЬКУ-НА-КУБАНІ В РФії!.

Цензор.НЕТ -

«Лінія оборони Вітовта»: унікальні знахідки археологів - Деокупована історія.

«Лінія оборони Вітовта»: унікальні знахідки археологів - Деокупована історія.

Як і коли на півдні України з’явилися фортеці Великого князівства Литовського? Для чого вони були побудовані і з якими викликами зіткнулися? Де були кордони Київського князівства на півдні України і хто жив на тих землях? Більшість з фортець на пі...

Новини Приазов'я -

Дефіцит кави у світі: ціни зростають через зміну клімату - DW Ukrainian.

Дефіцит кави у світі: ціни зростають через зміну клімату - DW Ukrainian.

Байдуже, еспресо чи капучино, заварна чи фільтрована - кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі. Однак зміна клімату негативно впливає на чутливі кавові зерна та загрожує врожаям. Але розв'язання проблеми є! Дивіться також: Зміна клімату: ні...

DW (Українською) -

«Війна – важка, противник – потужний за людським ресурсом та артилерією»: ситуація біля Часового Яру.

«Війна – важка, противник – потужний за людським ресурсом та артилерією»: ситуація біля Часового Яру.

Артилеристи 26-ї бригади імені Дашкевича кажуть, що тактика російських військ стала схожою на бої за Бахмут: вони намагаються будь-що пробити прогалину в українській обороні, і для цього в бій відправляють багато малих груп малонавченої піхоти. Ко...

Радіо Свобода -

У Тернополі провели благодійний забіг

У Тернополі провели благодійний забіг

Новини Тернополя -