Finance.UA

Фінансові новини в Україні на проекті Finance.ua. Новинарний агрегатор фінансів в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та інших містах

Більше новин

Послабити виробництво ракет і дронів: ЄС погодив санкції проти Ірану після нападу на Ізраїль.

Послабити виробництво ракет і дронів: ЄС погодив санкції проти Ірану після нападу на Ізраїль

Європейський Союз досяг політичної домовленості про посилення санкцій проти Ірану у відповідь на нещодавній обстріл Ізраїлю, щоб послабити виробництво ракет і безпілотників.

Про це повідомляє Euronews.

Санкції спрямовані на обмеження експорту вироблених в ЄС компонентів, які використовуються у виробництві безпілотників і балістичних ракет.

Раніше блок створив спеціальний режим для боротьби з безпілотниками іранського виробництва БПЛА «Shahed 238», які країна використовує для підтримки вторгнення росії в Україну. Схема включила в чорний список людей і організації, залучені до іранської оборонної промисловості.

Але після атаки Тегерана на Ізраїль ЄС почав працювати над розширеним пакетом санкцій, щоб охопити виробництво ракет і розширити каталог заборонених компонентів, пов’язаних із безпілотниками.

Це розширення було схвалено 22 квітня на зустрічі міністрів закордонних справ у Люксембурзі та набуде чинності найближчими днями, коли політичний консенсус буде втілено в правові акти та офіційно затверджено.

«Ми досягли політичної угоди», — оголосив високий представник Жозеп Боррель, зазначивши, що «потенційна передача» ракетних технологій від Ірану росії ще не відбулася.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

На відбудову потрібно $486 млрд: Кабмін створив групу з питань конфіскації російських активів.

Уряд затвердив проєкт указу, який оновлює склад робочої групи, що займається розробкою механізмів відшкодування за пошкоджене внаслідок російської агресії майно.

Finance.UA 1

День фінансів: ФОПи та бізнес сплатили рекордну кількість податків, вакансії на ІТ-ринку.

В п"ятницю, 3 травня, стало відмомо, що Велика Британія виділятиме Україні 3 млрд фунтів стерлінгів військової підтримки щороку, а Google виділяє $10 млн для підтримки українських стартапів: як подати заявку.

Finance.UA 1
Про головне в деталях. Є. Якубовська. Про діяльність українських громадських організацій у Німеччині

Про головне в деталях. Є. Якубовська. Про діяльність українських громадських організацій у Німеччині

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

“Козацькому роду нема переводу”

“Козацькому роду нема переводу”

“Козацькому роду нема переводу”. В Івано-Франківському міському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей провели спортивні змагання. Акція мала на меті розважити дітлахів, які тимчасово перебувають в закладі. _ Підпишіться на наш кана...

Галичина -

ВИКИНУЛИ собаку з 5 поверху, запоріжанка ТЕРОРИЗУЄ сусідів, погода на ВЕЛИКДЕНЬ- День Підсумки 03.

ВИКИНУЛИ собаку з 5 поверху, запоріжанка ТЕРОРИЗУЄ сусідів, погода на ВЕЛИКДЕНЬ- День Підсумки 03.

У Запоріжжі викинули собаку з п’ятого поверху Запоріжці вкотре жаліються на якість води у кранах Запорізький Центр розшуку осіб, зниклих безвісти встановив долі майже семисот українців, з якими рідні втратили зв’язок Пиячать, вживають наркотики та...

Телеканал TV5 -

У Коломиї відкрили магазин з розважальним простором.

У Коломиї відкрили магазин з розважальним простором.

У Коломиї відкрили магазин з розважальним простором

НТК -

На Житомирщині вшанували пам’ять ліквідаторів на ЧАЕС.

На Житомирщині вшанували пам’ять ліквідаторів на ЧАЕС.

Минуло 38 років з дня найбільшої техногенної катастрофи людства, з дня аварії на ЧАЕС, та й досі українці страждають від наслідків трагедії. Наразі в Україні 152 тисячі ліквідаторів і з кожним роком ця цифра зменшується, тому надважливо пам’ятати ...

Телеканал СК1 -

У Косові військові розписували писанки

У Косові військові розписували писанки

У колі побратимів та коханих дівчат. В Косові поранені військові навчалися розписувати писанки. Також вояки виготовляли глечики з глини і створювали візерунки на рушниках. _ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківс...

Галичина -