Новини

На майно та рахунки ексголови Верховного Суду Князєва наклали арешт.

На майно та рахунки ексголови Верховного Суду Князєва наклали арешт.

Державна виконавча служба Міністерства юстиції України арештувала усе майно та рахунки колишнього голови Верховного Суду Всеволода Князєва для стягнення в бюджет майже 1 млн гривень незаконно отриманого подарунку.

Finance.UA -
Ексдепутат Одеської міськради передав ФСО РФ колекцію раритетних автомобілів -  прокуратура.

Ексдепутат Одеської міськради передав ФСО РФ колекцію раритетних автомобілів - прокуратура.

Колишньому депутату Одеської міськради заочно повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України). Він передав ФСО РФ колекцію раритетних автомобілів вартістю 10 млн доларів.

Цензор.НЕТ 1
Нової військової допомоги США для України недостатньо для перемоги над Росією -  Кулеба.

Нової військової допомоги США для України недостатньо для перемоги над Росією - Кулеба.

Відновлення військової підтримки США недостатньо для перемоги над Росією. Що зупинить російських окупантів – то це об’єднаний фронт всієї України й всіх її партнерів.

Цензор.НЕТ 1
Щоб уникнути ударів ЗСУ, росіяни міняють місця дислокації техніки у Маріуполі -   «Атеш».

Щоб уникнути ударів ЗСУ, росіяни міняють місця дислокації техніки у Маріуполі - «Атеш».

Про це інформує рух "Атеш". "Агенти "Атеш" ведуть постійне спостереження за всім, що відбувається в Маріуполі. Є інформація, що ЗС РФ почали переміщувати свої підрозділи по місту, намагаючись уникнути ударів з боку Сил оборони України", - пишуть п...

Еспресо 1
Повернення відключень світла та альтернатива сьогоднішньому виробництву електроенергії: інтерв’ю з екс-заступником Міністра енергетики України Максимом Немчиновим.

Повернення відключень світла та альтернатива сьогоднішньому виробництву електроенергії: інтерв’ю з екс-заступником Міністра енергетики України Максимом Немчиновим.

Останні події в енергетичній галузі України залишили поганий слід на нашій енергетиці й змусили українців шукати відповіді на питання про те, що буде далі і чи повернуться блекаути? Попри те, що українські енергетики роблять титанічну роботу, так ...

UA.NEWS 2
Канада дозволила Airbus використовувати російський титан попри санкції -  Reuters.

Канада дозволила Airbus використовувати російський титан попри санкції - Reuters.

Про це повідомляє Reuters. Відповідно до інформаційного агентства, Канада дозволила Airbus у виробництві літаків використовувати підсанкційний російський титан.  У заяві коопорації йдеться, що Airbus знає про запроваджені обмеження урядом Канади п...

Еспресо 1