Новини

ЄЦБ попросить Raiffeisen Bank пришвидшити вихід з ринку рф.

Австрійський Raiffeisen Bank International (РБІ), найбільший західний банк в росії, очікує, що Європейський центральний банк незабаром звернеться до нього з проханням прискорити скорочення свого бізнесу в росії.

Finance.UA -
Meta вдало розміщує розумних ШІ помічників у своїх програмах.

Meta вдало розміщує розумних ШІ помічників у своїх програмах.

Meta почне впроваджувати нові версії свого програмного забезпечення розумного помічника на основі штучного інтелекту у своїх програмах, зокрема Instagram, WhatsApp, Messenger і Facebook. Новітня технологія буде розгорнута в більш ніж десятку країн...

InternetUA -
США спростять експортний контроль для Британії та Австралії в межах AUKUS.

США спростять експортний контроль для Британії та Австралії в межах AUKUS.

Міністерство торгівлі США повідомило, що зменшить вимоги експортного контролю для Австралії та Великої Британії з метою сприяння оборонній торгівлі в межах пакту безпеки AUKUS між трьома країнами.

UA.NEWS -
Уперше зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил у взаємодії з ГУР знищили дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 -  Олещук.

Уперше зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил у взаємодії з ГУР знищили дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - Олещук.

У ніч на 19 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Загалом ворог застосував 36 засобів повітряного нападу – 22 ракети різних типів та 14 ударних безпілотників.

Цензор.НЕТ -
Сили РФ атакують переважно на Донеччині, активізувалися на Херсонському напрямку – Генштаб ЗСУ.

Сили РФ атакують переважно на Донеччині, активізувалися на Херсонському напрямку – Генштаб ЗСУ.

За цими даними, найбільше атак російські військові здійснили в Донецькій області – на Бахмутському (25 разів), Новопавлівському (20) та Авдіївському (16) напрямках

Радіо Свобода -
ППО знищила 29 із 36 повітряних цілей, відмінний результат лише по  «шахедах»  - подробиці нічної атаки від ПС.

ППО знищила 29 із 36 повітряних цілей, відмінний результат лише по «шахедах» - подробиці нічної атаки від ПС.

У ніч проти 19 квітня росіяни завдали україні комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Про це повідомив офіційний Телеграм-канал командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука. Загалом ворог за...

Дзеркало Тижня 2
Зеленський про удар по Дніпропетровщині: Росія повинна відповідати за свій терор, і кожна ракета, кожен  «шахед»  мають збиватися.

Зеленський про удар по Дніпропетровщині: Росія повинна відповідати за свій терор, і кожна ракета, кожен «шахед» мають збиватися.

Президент України Володимир Зеленський після російського удару по Дніпру 19 квітня вкотре закликав країни-партнерів захистити небо України.

Цензор.НЕТ 1