Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Армія РФ завдала ракетного удару по Одещині: троє поранених.

Вдень 4 травня російські загарбники завдали ракетного удару по Одеському району. Як повідомив голова Одеської обласної адміністрації Олег Кіпер, є постраждалі. Також пошкоджена цивільна інфраструктура.

За словами Кіпера, наразі відомо про трьох поранених, чоловіка та двох жінок. Чоловіку медичну допомогу надано на місці, а жінок було госпіталізовано, їм надається необхідна медична допомога.

"На місці працюють всі відповідні служби. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян", – додав очільник ОВА.

Згідно з інформацією щодо повітряних тривог в Україні, попередження про небезпеку в регіоні пролунало о 14:55. У Повітряних силах попередили про загрозу саме ракетного удару. Олег Кіпер також попередив про небезпеку і закликав жителів області перебувати в укриттях.

Як повідомляв OBOZ.UA , 1 травня Росія вдарила балістикою по Одесі. Під ворожий удар потрапили компанія "Агромаркет", сортувальне депо та відділення "Нової Пошти". Загалом внаслідок атаки 14 людей отримали переважно легкі поранення, одну людину госпіталізували.

Російський диктатор Володимир Путін зосередився на терорі українських міст, які вважає "споконвічно російськими": Одеса, Харків, Херсон та Запоріжжя. Мета окупанта проста: зробити життя місцевих нестерпним і змусити виходити на вулиці, вимагаючи припинення війни за будь-яку ціну та встановлення миру – у тому форматі, як це бачать у Кремлі. Але чи має ворог достатньо ресурсів, аби втілити свої плани у життя, OBOZ.UA розповів генерал армії Микола Маломуж.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Новини Тернополя -

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ  «НОВОРОСІЙСЬК»

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ «НОВОРОСІЙСЬК»

Цензор.НЕТ -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 2