InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Секретна кнопка Samsung допоможе, якщо смартфон швидко розряджається: де її знайти.

Натискання на кнопку відкриє три налаштування, які допоможуть зробити роботу смартфонів Samsung ефективнішою.

Мільйони телефонів Samsung мають спеціальну кнопку, що дає змогу подовжити термін служби батареї, проте не всі користувачі знають, де вона розташована. Секретом поділилося видання The Sun.

Час автономної роботи телефону залежить від багатьох факторів, зокрема від батареї. Як пояснили в компанії, термін служби акумулятора залежить від того, як він використовується. Також варто враховувати, що різні пристрої мають різний час автономної роботи. Проте, мільйони нових моделей Samsung Galaxy мають спеціальні функції енергозбереження.

Як активувати функцію енергозбереження Samsung Galaxy

Перш ніж приступити до активації, необхідно перевірити основні налаштування енергозбереження. Для цього потрібно провести пальцем вниз від верхньої частини екрана, щоб відкрити панель швидкого доступу. Потім натиснути й утримувати значок режиму живлення. Відкриється меню енергозбереження з деякими параметрами обмеження функцій телефону.

У цих налаштуваннях користувач зможе: обмежити швидкість процесора до 70%, зменшити яскравість на 10%, відключити доступ до мобільної мережі 5G, обмежити додатки і головний екран.

Але є ще одна вкладка, яка допоможе досягти мети — активувати функцію енергозбереження. Необхідно зайти в "Налаштування" — "Акумулятор і догляд за пристроєм" — "Акумулятор". Потім вибрати опцію "Додаткові налаштування батареї" — можливо, доведеться трохи прокрутити вниз, щоб побачити її. Ця опція містить три налаштування:

  • Адаптивна батарея : обмежує витрату заряду батареї для додатків, які ви не часто використовуєте.
  • Швидкість обробки : її можна регулювати між "Оптимізованою", "Високою" і "Максимальною". Використання "Оптимізованої" знижує навантаження на батарею та економить електроенергію, але також і продуктивність.
  • Захист акумулятора : обмежує максимальний заряд телефону до 85%, збільшуючи термін служби акумулятора, а це означає, що заряд триматиметься довше.

Перші дві опції спрямовані на щоденне збільшення терміну служби батареї. А третя призначена для захисту акумулятора загалом.

Літій-іонні акумулятори, подібні до тих, що використовуються в смартфонах (включно з пристроями Samsung Galaxy та iPhone від Apple), з часом зношуються. Це означає, що чим старший пристрій, тим менше заряду утримуватиме акумулятор. Також батареї розряджаються швидше залежно від звичок користувача: наприклад, не варто постійно тримати батарею на максимальному заряді. Але обмеживши максимальний заряд смартфона, можна зменшити "напругу" акумулятора.

Источник: focus.ua

За ударами по аеродрому "Кущевська" та Слов’янському НПЗ стоїть СБУ - джерело.

Ціллю ударів українських дронів стали аеродром "Кущевська" та Слов’янський НПЗ у Краснодарському країн РФ. Летовище війська РФ застосовували для ударів по Україні, каже джерело DW.

InternetUA 1
Китай стурбований зміцненням зв'язку між Росією та Північною Кореєю, – WSJ.

Китай стурбований зміцненням зв'язку між Росією та Північною Кореєю, – WSJ.

Китайський лідер Сі Цзіньпін відчуває стурбованість тим, що зв'язки між Путіним і північнокорейським лідером Кім Чен Іном стають ближче, пише The Wall Street Journal з посиланням на дипломатів і чиновників.

InternetUA -
План знищення Львова. Як Садовий перетворив комфортне місто у непридатні для життя кам’яні джунглі?

План знищення Львова. Як Садовий перетворив комфортне місто у непридатні для життя кам’яні джунглі?

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Навіщо у міській раді незаконно змінюють містобудівну документацію? Та скільки треба заплатити, щоб у мерії заплющили очі на незаконне будівництво? Дивіться у новому розсліду...

НТА 2

Дефіцит кави у світі: ціни зростають через зміну клімату - DW Ukrainian.

Дефіцит кави у світі: ціни зростають через зміну клімату - DW Ukrainian.

Байдуже, еспресо чи капучино, заварна чи фільтрована - кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі. Однак зміна клімату негативно впливає на чутливі кавові зерна та загрожує врожаям. Але розв'язання проблеми є! Дивіться також: Зміна клімату: ні...

DW (Українською) -

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Учасники народного аматорського ансамблю української пісні «Червона калина» кожного тижня збираються поспівати у рідному селі Вовчків Переяславської громади. Цього тижня репетирували майже щодня, готуючись до важливого благодійного концерту на під...

proSLAV -

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #львів #плавання #новини

НТА -

Ситуація в енергосистемі гірша, ніж рік тому

Ситуація в енергосистемі гірша, ніж рік тому

Чи врятують енергосистему країни альтернативні джерела енергії? А також наскільки критичною є ситуація зараз і що нам очікувати цього літа і взимку? ️Говоримо з експертом Інституту енергетичних стратегій Юрієм Корольчуком. Станьте спонсором цього ...

ЛМН -

«Лінія оборони Вітовта»: унікальні знахідки археологів - Деокупована історія.

«Лінія оборони Вітовта»: унікальні знахідки археологів - Деокупована історія.

Як і коли на півдні України з’явилися фортеці Великого князівства Литовського? Для чого вони були побудовані і з якими викликами зіткнулися? Де були кордони Київського князівства на півдні України і хто жив на тих землях? Більшість з фортець на пі...

Новини Приазов'я 1