Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Ми очікуємо саме такого обсягу й ваги у поставках озброєнь, які здатні змінювати ситуацію на полі бою - Зеленський.

Україна чекає, що поставки озброєння від союзників, будуть в таких обсягах, які допоможуть змінювати ситуацію на полі бою на користь України.

Як інформує Цензор.НЕТ, звернення було опубліковане в телеграм-каналі президента.

"Пам’ятаємо, що нам має принести цей рік в політичному сенсі. Це і результат із Євросоюзом. Україна виконала всі необхідні умови для реального початку перемовин щодо вступу, і тепер свої зобов’язання має виконати сторона Євросоюзу.

Продовжуємо готувати на червень перший, інавгураційний Саміт миру, і наша команда зараз, а разом із нею й команди ключових партнерів працюють, щоб Саміт став дійсно глобальним. Точно можемо сказати: усі континенти будуть представлені - різні частини світу, різні погляди на глобальний розвиток. Але всі вони об’єднані однаковим визнанням того, що Статут ООН та базові міжнародні конвенції є обовʼязковими документами для кожної держави світу, в тому числі і такої, як Росія, де царює божевілля. Світова більшість повинна примусити Росію до миру і може це зробити. Саме у червні може початися шлях до справедливого миру.

Читайте: Зеленський провів розмову з лідером меншості в Палаті представників Джеффрісом: розповів про нагальну потребу в посиленні ППО системами Patriot

Жодного дня не втрачаємо для України: щойно говорив із лідером демократів у Палаті представників Конгресу США Гакімом Джеффрісом. Подякував йому та всім конгресменам за підтримку нашої держави й особисте лідерство у просуванні нового пакета допомоги Україні. Ми на всіх рівнях взаємодіємо з партнерами, щоб досягти саме того рівня оперативності в допомозі, який потрібен, щоб не лише зберігати наші позиції, а й щоб зривати російські плани війни. Ми ще очікуємо постачання, яке обіцяне Україні, - ми очікуємо саме такого обсягу й ваги у поставках, які здатні змінювати ситуацію на полі бою в інтересах України. І важливо, щоб була реалізована кожна наша домовленість - усе, що дасть і практичні результати на полі бою, і підтримає моральну силу всіх, хто на передовій.

Готуємось і до саміту НАТО, який відбудеться цього літа. Потрібен сильний політичний сигнал - Альянс не має боятися власної сили та ховатися від власних основ. Кожна країна, яка поділяє спільні цінності і готова реально їх захищати, заслуговує на запрошення в Альянс", - наголосив Зеленський.

Дивіться: Щонайменше 7 систем Patriot потрібні Україні, - Зеленський. ВIДЕО

Російські інформаційні операції - це завжди енергія для російських наземних операцій -  Зеленський.

Російські інформаційні операції - це завжди енергія для російських наземних операцій - Зеленський.

У щоденному зверненні Володимир Зеленський наголосив на тому, що окрім бойових дій росіяни активно ведуть інформаційну війну та закликав не піддаватись впливу ворожих ІПСО.

Цензор.НЕТ 1
Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди на сході.

Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди на сході.

Місяць на сході. Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди, які повинні слугувати захистом для наших військових. Їхали туди лише добровільно, ті, хто хотіли зробити щось потрібне для захисників. У сьогоднішньо...

НТК 1

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої. Напередодні її оновили коштами меценатів на прохання мешканців, які проживають поруч. Владики освятили її напередодні Дня матері.

НТК -

Підприємство може забронювати лише 50% працівників️#мобілізація #тцк #lmn  #новини #video #lviv.

Підприємство може забронювати лише 50% працівників️#мобілізація #тцк #lmn #новини #video #lviv.

️Дар’я Тарасенко - адвокатка. #законпромобілізацію #бронювання #тцк #мобілізація #warinukraine #воїниУкраїни #військові #війнавУкраїні #бронь #цирк #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #lviv #video #львівщина #youtube #youtubevide...

ЛМН -

У Тернополі висадили квіти до Дня матері

У Тернополі висадили квіти до Дня матері

Новини Тернополя -

Як відбувається евакуація місцевого населення на півночі Харківщини.

Як відбувається евакуація місцевого населення на півночі Харківщини.

Вранці 10 травня зʼявляються повідомлення, що росіяни пробують прорвати лінію оборони на півночі Харківської області. Пізніше президент Володимир Зеленський підтверджує — російські війська розпочали нову хвилю наступальних дій на Харківському напр...

Громадське Телебачення -

160-річчя від дня народження Кирила Трильовського відзначили у Коломиї.

160-річчя від дня народження Кирила Трильовського відзначили у Коломиї.

У Коломиї оновили погруддя Кирилові Трильовському. З нагоди 160-річчя від дня його народження. А ще з цієї нагоди у Коломиї відбулася низка заходів. Зокрема, у музеї історії міста Коломиї відкрили виставку, присвячену громадсько-політичному діячев...

НТК -