Новини

Дистанційний комплекс для розмінування Ratel Deminer пройшов випробування і визначений як пріоритетний для Сил безпеки й оборони -  Федоров.

Дистанційний комплекс для розмінування Ratel Deminer пройшов випробування і визначений як пріоритетний для Сил безпеки й оборони - Федоров.

Дистанційний комплекс для розмінування Ratel Deminer від розробників Brave1 пройшов випробування в реальних умовах на Донеччині.

Цензор.НЕТ 1
Америка завжди буде проти ударів углиб Росії

Америка завжди буде проти ударів углиб Росії

Але я точно знаю, що офіційно і для публіки США завжди будуть проти. Причина проста: вони з 20-кратним запасом намагаються перестрахуватися, щоби не дати РФ жодного приводу заявити про агресію, у тому числі проксі-агресію, США (або НАТО) проти Рос...

Еспресо -
Путін використовує теракт ІДІЛ у  «Крокусі»  для максимально об’єднання російського населення проти України -  Зеленський.

Путін використовує теракт ІДІЛ у «Крокусі» для максимально об’єднання російського населення проти України - Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Володимир Путін влаштував "сміховинні інсинуації", звинувачуючи Україну в причетності до теракту у "Крокусі".

Цензор.НЕТ -
Рятуйте Онуфрія!

Рятуйте Онуфрія!

«Помісні церкви, які діяльно підтримують МП – це «родина насильника»

Главком -
Північ Донеччини під масованими обстрілами, є загибла.

Північ Донеччини під масованими обстрілами, є загибла.

Російські війська завдали ударів по північним районам Донеччини. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін. За його інформацією, Миколаївку ворог обстріляв чотирма керованими авіаснарядами.

Патріот Донбасу -
За час повномасштабної війни кількість зниклих безвісти сягнула 50,1 тис.

За час повномасштабної війни кількість зниклих безвісти сягнула 50,1 тис.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції Андрій Нєбитов. "Війна змінила масштаби розшукової роботи. До війни за всі роки незалежності зниклими безвісти вважалися 12 292 особи. З початком російського вторгнення кількість зниклих зросл...

Еспресо -