Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Спільне миття: метод очищення волосся, про який варто знати.

Ви часто чули термін "спільне миття", але не знаєте, що він означає. Ко-вошінг – це метод очищення волосся, який замінює шампунь кондиціонером.

У цьому методі кондиціонер є єдиним засобом, який використовується для очищення та зволоження волосся. Ми розкажемо вам більше про цей новий тренд краси.

Переваги

Регулярне використання шампуню може ефективно позбутися бруду, але традиційні шампуні містять сульфати, які можуть позбавити волосся природних олій. З часом це може зробити ваше волосся кучерявим і сухим.

Коли ви миєте голову, використовуючи кондиціонер замість шампуню, ви все одно очищаєте шкіру голови від бруду, але з додатковою перевагою – зволожуєте шкіру голови і волосся під час цього процесу.

Поради щодо вибору правильного кондиціонера для спільного миття

Більшість кондиціонерів містять силікони – інгредієнт, який з часом може обтяжувати волосся і робити його млявим. Спирт і полімери також є двома іншими сполуками, яких слід уникати.

Щоб зробити все можливе, перевірте на етикетці наявність зволожувачів, таких як мед і гліцерин, які утримують вологу. Соєвий білок, олія ши та алое вера – ось деякі з інгредієнтів, які корисні для волосся.

Чи означає це, що ви повинні повністю припинити мити голову?

Навіть після того, як ви перейдете на спільне миття, вам потрібно буде мити голову очищувальним шампунем щонайменше раз на місяць. Це допомагає усунути накопичення продуктів і запобігає надмірній жирності.

Якщо ви відчуваєте, що волосся обтяжується раніше, використовуйте очищувальний шампунь кожні два тижні або чергуйте спільне миття з шампунем.

Спосіб миття

Спочатку намочіть волосся і рясно нанесіть кондиціонер. Тепер потріть шкіру голови скрабом, щоб видалити бруд і піт. Нанесіть другий шар кондиціонера на кінчики і рухайтеся до середини волосся. Ретельно промийте голову, щоб змити засіб.

Повторюйте процедуру двічі на тиждень, якщо у вас нормальне волосся. Однак, якщо у вас пошкоджене волосся, вам слід робити це частіше.

Раніше OBOZ.UA опублікував поради для росту волосся.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Іранці вже святкують: Що відомо про президента Ібрагіма Раїсі, який загинув в авіатрощі?.

Іранці вже святкують: Що відомо про президента Ібрагіма Раїсі, який загинув в авіатрощі?.

НТА 1

«VFG Кривий Ріг-2024»: тренування нескорених

«VFG Кривий Ріг-2024»: тренування нескорених

Спорт, що єднає. У Кривому Розі продовжується підготовка до змагань Veterans Family Games. Цього разу у спортивному залі нескорені відпрацьовували свою майстерність з волейболу сидячі та сухої греблі.Хоча змагання з цих дисциплін плануються ще не ...

Перший Міський телеканал. -

На клумбах висаджують квіти

На клумбах висаджують квіти

Новини Тернополя -

Рік взаємовідносин між Кривим Рогом та Еспоо (Фінляндія).

Рік взаємовідносин між Кривим Рогом та Еспоо (Фінляндія).

Рік успішної співпраці із представниками Фінляндії. В мерії підбили підсумки та окреслили плани на подальше майбутнє в роботі із містом Еспоо. 9 травня 2023 року представники української та фінської сторони підписали Меморандум про співпрацю та па...

Перший Міський телеканал. -

Очікувати здорожчання сонячних електростанцій️ #lmn #video #новини #lviv #врек #сонячніпанелі.

Очікувати здорожчання сонячних електростанцій️ #lmn #video #новини #lviv #врек #сонячніпанелі.

ЛМН 3

ЩО ЗМІНИТЬ ДЛЯ УКРАЇНИ ЗАГИБЕЛЬ РАЇСІ?

ЩО ЗМІНИТЬ ДЛЯ УКРАЇНИ ЗАГИБЕЛЬ РАЇСІ?

Гість: ОЛЕГ ПОСТЕРНАК – політолог, політтехнолог, керівник Центру політичної розвідки TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабн...

Телеканал Хмельницького -

Лівий берег – останні новини дня в Україні та світі
За текстом звернення , страждатиме конкуренція за споживача асортимент ліків скорочуватиметься, ціни будуть рости, великі аптеки отримуватимуть пер...
Нова ракета на Кривий Ріг, Повітряні сили. LB.ua у FB | Twitter YouTube
17 травня відбулася одна з наймасштабніших атак українськими дронами-камікадзе з початку війни. Новоросійськ і Туапсе з третьої години ночі 17 трав...
Телеграм канали