Новини

«Через Курахово на Вугледар» : військовослужбовець ЗСУ «Магнат» про спроби просування росіян.

Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь "Магнат" в етері телеканалу "Еспресо". "Окупанти хочуть через Курахово зайти з тилу на Вугледар. Оточувати міста, щоб ЗСУ відступали - стандартна тактика росіян. Усі розуміють ситуацію і ...

Еспресо -
Угорщина вимагала від українських військовополонених, яких їй у 2023-му передала РФ, щоб вони не поверталися в Україну -  DW.

Угорщина вимагала від українських військовополонених, яких їй у 2023-му передала РФ, щоб вони не поверталися в Україну - DW.

У червні 2023 року Росія передала Угорщині 11 українських військовополонених нібито угорського походження, родом із Закарпаття. Двоє з них розповіли журналістам, на яких умовах відбулася передача.

Цензор.НЕТ -
Японія вкладе ще $33 мільярди у розробку пасажирського літака нового покоління.

Японія вкладе ще $33 мільярди у розробку пасажирського літака нового покоління.

Міністерство економіки, торгівлі й промисловості Японії та приватні компанії працюватимуть разом над розробкою власного пасажирського літака нового покоління, розділивши інвестиції в розмірі близько 5 трильйонів єн (33 мільярди доларів США) протяг...

InternetUA -
У прокуратурі показали наслідки нічного удару по Харкову.

У прокуратурі показали наслідки нічного удару по Харкову.

Харків вночі 28 березня був атакований російськими військами. З’явилися фото наслідків ворожої атаки. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Telegram. Цієї ночі Харків атакували безпілотники.

Патріот Донбасу 2