Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

У Раді пояснили, чому треба переглянути тариф на світло для населення.

Складна ситуація в енергетиці, яка виникла внаслідок масованих ударів по енергосистемі, вимагає перегляду тарифу на електроенергію для побутових споживачів.

Про це заявив перший заступник голови комітету Верховної ради з енергетики та житлово-комунальних послуг Олексій Кучеренко.

"Довгий час енергетики в Україні були у дуже складному становищі, вони потребують великих грошей. І ці гроші, у тому числі, мій прогноз – будуть і через тарифну політику (перегляд тарифу для населення – ред.), якась частина грошей буде залучатися", – сказав він.

Кучеренко пояснив, що зараз вартість електроенергії для населення нижче ніж для промисловості, бо фактично бізнес платить за населення.

"Будь-який бізнес платить по 6-7 гривень за кВт-г. Ці гроші дають можливість тримати (рівень тарифу – ред.) для населення на рівні 2,64 гривні, бо населення нижче собівартості споживає, а бізнес значно вище собівартості споживає. Тому працюючий бізнес – це запорука того, що в нас ціна може триматися на тому рівні, що вона є", – додав він.

Нардеп підкреслив, що наразі Міністерство енергетики дійсно прораховує можливі варіанти перегляду тарифу на світло, але фінальне рішення за урядом.

disclaimer_icon

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...

ТВ7+. ЯК ЗДОРОВ'Я? СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ: ДІАГНОСТИКА ТА МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ

ТВ7+. ЯК ЗДОРОВ'Я? СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ: ДІАГНОСТИКА ТА МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ

Гість: ЮЛІЯ САВІЦЬКА - завідувачка відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології 1 КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» ХОР. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дз...

Телеканал Хмельницького -

Зміїний,  «вишки Бойка» , Тарханкут: як волонтер став учасником секретних операцій ГУР - DW Ukrainian.

Зміїний, «вишки Бойка» , Тарханкут: як волонтер став учасником секретних операцій ГУР - DW Ukrainian.

Зміїний, "вишки Бойка", Тарханкут: Артем Ракітін - учасник найвідоміших спецоперацій ГУР під час повномасштабної війни в Україні. Про евакуацію людей під обстрілами РФ, запрошення в ГУР, операції в Криму і тяжке поранення він розповів DW. Дивіться...

DW (Українською) -

ТВ7+. НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ З 2014 РОКУ Є УКРАЇНЦІ, ЯКІ ВІРЯТЬ В ПОВЕРНЕННЯ УКРАЇНИ

ТВ7+. НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ З 2014 РОКУ Є УКРАЇНЦІ, ЯКІ ВІРЯТЬ В ПОВЕРНЕННЯ УКРАЇНИ

ОЛЕГ ПОСТЕРНАК – політолог, політтехнолог, керівник Центру політичної розвідки. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Прайм-тайм: квест до Дня Європи

Прайм-тайм: квест до Дня Європи

Галопом по Європі. Таку назву мав квест, який відбувся у ПК «Центральний». Участь в заході взяли шість творчих колективів. Учасники мали змогу пройти через смугу перешкод, навчитися робити намет, покращити знання з географії та розв’язати цікаві з...

Перший Міський телеканал. -

ТВ7+. УКРАЇНА СТАЛА РЕКОРДСМЕНОМ ЄВРОБАЧЕННЯ – ЗАВЖДИ ПРОХОДИТЬ У ФІНАЛ

ТВ7+. УКРАЇНА СТАЛА РЕКОРДСМЕНОМ ЄВРОБАЧЕННЯ – ЗАВЖДИ ПРОХОДИТЬ У ФІНАЛ

Гість: ДАРІЯ ІЛЬНИЦЬКА – хмельницька співачка, викладачка Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. ВОРОГ АКТИВІЗУВАВСЯ НА ХАРКІВЩИНІ

ТВ7+. ВОРОГ АКТИВІЗУВАВСЯ НА ХАРКІВЩИНІ

Гість: ІВАН СТУПАК - військовий аналітик, колишній співробітник СБУ. TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, т...

Телеканал Хмельницького -