Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Павуки в банку: гроші у Кремля закінчуються, Путін узявся за показову прочуханку.

Арешт зам. міністра оборони РФ Тимура Іванова за хабар це скоріше показове прочуханка, ніж якась системна "розробка". Хабарі беруть усі, а посадили одного і не найпростішого. Причина такого "наїзда" на заступника дружка путіна Шойгу дуже банальна – гроші закінчуються і час тягати з бюджету рублі мішками минув. На війну грошей не вистачає, і це мають зрозуміти всі. Можна не сумніватися, що це не остання посадка. Особливо після того, як Сполучені Штати нарешті ухвалили Закон про військову та фінансову допомогу Україні. Москва присіла і замислилась.

Далі текст мовою оригіналу

В Кремле пока не видят выхода из сложившегося положения и более того – не увидят до конца своей военной авантюры, обернувшейся войной заплесневелой россии с вооруженной западными технологиями Украиной. Пока мы видим цветочки, ягодки будут позже, когда Украина получит еще двенадцать батарей Пэтриотс, ATACMS с дальнобойностью до 600 км и F-16. Как бы не подпрыгивали в Кремле и на Лубянке, но догнать ушедший поезд не представляется возможным. Китай мало чем поможет, а Сев. Корея с Ираном и подавно. Остается только сажать за взятки и доить всех, кто пока не понял – "почем фунт лиха".

У Президента США Джо Байдена и демократической партии сегодня нет полной свободы действий по отношению к россии и лично Вове Путину по всем известной причине – началась предвыборная борьба за Белый дом. После Рождества и Нового 2025 года руки будут развязаны и россия скорее всего получит эмбарго на продажу нефти и газа. После чего кислород для ведения масштабных боевых действий в Украине будет перекрыт если не полностью, то основательно. Ни Китай, ни Индия не рискнут игнорировать это эмбарго.

Сегодня торговля россии со странами Запада идет через посредников в Азии и Африке. Для ЦРУ, Белого дома и Конгресса это секрет Полишинеля. Как замуровать все лазейки торговли в обход санкций там тоже знают. Китай, несмотря на строптивость и кажущуюся несговорчивость, не лезет на рожон и тоже ждет результаты выборов в Америке. Сенсация вряд ли состоится и Джо Байден останется в Белом доме.

Все это видят и в Москве, однако лечения от клептомании пока не придумано и пауки в банке начнут скоро пожирать друг друга. То, что осталось за пределами россии уже не вернуть и это не 300 миллиардов долларов, а гораздо больше. Подкрадывается пора "раскулачивать" своих. С народа взять нечего, кроме "мобилизованного" пушечного мяса, а бизнес еще кое-как держится. Как там будут выживать осенью, когда весной все затопило и урожай этого года под большим вопросом?, - никто не знает и не хочет об этом думать. У нас имеются большие сомнения, что Сев. Корея и Китай будут спасать россию от голода.

К тому же большинство российских НПЗ летом этого года могут "приказать долго жить", а это значит – заправлять свои трактора будет нечем, вся солярка пойдет на войну. В общем и целом, как в той картине Ильи Репина "Не ждали". Мы ведь говорили им: Не рой другому яму! Не послушали, вот и пусть "кукуют".

disclaimer_icon

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...

Фактори краси та здоровʼя: секрети набору мʼязової маси.

Фактори краси та здоровʼя: секрети набору мʼязової маси.

Цього разу у проєкті «Фактори краси та здоровʼя» наша ведуча Наталя Богу разом з чемпіонкою України та Європи - Анною Остапенко говорили про те, як виглядати на всі 100% та як мати гарне тіло. Чи буває гарне тіло без мʼязової маси? Хм…тож сьогодні...

Перший Міський телеканал. 2

Інформаційний випуск «Події тижня» за 11.05.24

Інформаційний випуск «Події тижня» за 11.05.24

Інформаційний випуск «Події тижня» за 11.05.24

НТК 1

«Потреба у броньованих авто для безпеки евакуації та «броні» від призову» – волонтер.

«Потреба у броньованих авто для безпеки евакуації та «броні» від призову» – волонтер.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #бронявідпризову #броня #волонтерство #броняпризыв #мобілізація #повістки #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я -

Пішла воювати, щоб захистити сина - Історія ветеранки з ампутованою ногою, котра грає у футбол.

Пішла воювати, щоб захистити сина - Історія ветеранки з ампутованою ногою, котра грає у футбол.

Ольга Бенда стала військовослужбовицею у 2016 році. Тоді у неї був півторарічний син і вона, каже, боялася, що якщо не захистити країну від вторгнення на сході, то війна прийде і у їхній дім. Тож основною причиною доєднатися до війська – було бажа...

Радіо Свобода 2

КРІНЖовості: про російську брехню та нісенітниці - 11.

КРІНЖовості: про російську брехню та нісенітниці - 11.

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 -

«Про евакуацію треба надати інформацію: куди їхати, який догляд буде, що далі» – волонтер.

«Про евакуацію треба надати інформацію: куди їхати, який догляд буде, що далі» – волонтер.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #україна #shorts #shortvideo #шортс #евакуація #евакуация #волонтерство #волонтери

Новини Приазов'я -

Фінансовий успіх чи ностальгія: гороскоп на 11-12 травня для всіх знаків зодіаку.
Над Україною з’явилося північне сяйво: фото
Наступ росіян на Харківщині це не просто диверсія – питання про звільнення українських територій зараз вже не стоїть: DeepState (карта).
11 травня: яке сьогодні свято, традиції та заборони.
Відстрочка від мобілізації: чи можна оформити її на підставі догляду за батьками.
Будинок на кордоні з Польщею продають за $6 тисяч: як виглядає житло.
В ISW оцінили, чи здатні війська РФ захопити Харків у разі масштабного наступу на регіон.
Суд обрав запобіжний захід для кримінального авторитета із Броварів, який кидався на поліцію зі зброєю.
«А це вже маніпуляція!» Слава Соломка – про відомих друзів, що вибрали Росію, свою зарплатню на телебаченні та зустріч із сестрою, яку ніколи не бачив.
У Харкові було чутно вибухи, росіяни атакують регіон ракетами.