Новини

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув з візитом до Києва.

Про це повідомляє DW. "Ми будемо підтримувати Україну постійно і наполегливо", - наголосив Габек після прибуття в столицю. Зазначається, що до його делегації увійшли представники оборонної промисловості, а також енергетичного сектору, "щоб ще раз ...

Еспресо -
Платформу соціальних мереж X заблоковано в Пакистані.

Платформу соціальних мереж X заблоковано в Пакистані.

Міністерство внутрішніх справ Пакистану заявило наразі, що заблокувало доступ до платформи соціальних мереж X приблизно під час виборів у лютому з міркувань національної безпеки, підтверджуючи давно підозрювану зупинку.

InternetUA -
Нічна атака РФ: українська ППО знищила усі 13  «шахедів».

Нічна атака РФ: українська ППО знищила усі 13 «шахедів».

Про це повідомляють Повітряні сили. "У ніч на 18 квітня 2024 року противник атакував 13 ударними БПЛА типу Shahed-131/136 із районів Приморсько-Ахтарськ – РФ та мису Чауда – Крим", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що всі 13 БПЛА були збиті ...

Еспресо -
На Херсонщині російські війська обстріляли дев'ять населених пунктів.

На Херсонщині російські війська обстріляли дев'ять населених пунктів.

Російські війська минулої доби здійснили обстріли дев’яти населених пунктів Херсонської області, дістали поранення 16 осіб. Про це у Фейсбуці повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Патріот Донбасу -
Постачання зброї та засобів ППО в Україну - це питання не місяців, а днів і тижнів -  Мішель.

Постачання зброї та засобів ППО в Україну - це питання не місяців, а днів і тижнів - Мішель.

За підсумками першого дня роботи європейського саміту, президент Європейської ради Шарль Мішель заявив, що допомога Україні – це питання не місяців, а днів і тижнів.

Цензор.НЕТ -