Новини

«Бумбокс» презентував пісню «Фіртка» , записану в проміжках між бойовою роботою.

Премʼєра відбулася на YouTube. Український гурт "Бумбокс" представив композицію "Фіртка", записану за два дні в берлінської студії Trixx. Музиканти описують її як найбільш незвичну зі своїх пісень.  "Американська музика, яка зіграна українцями і з...

Еспресо -

Зрубали 100-річні дуби у Чорнобильському заповіднику на 60 млн грн: викрито посадовців держпідприємства.

В. о. директора держпідприємства «Північна Пуща» та його спільникам повідомили про підозру за організацію незаконної рубку цінних дубів на території Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Finance.UA -
Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України -  польські ЗМІ.

Туск переконав Макрона змінити умови імпорту не на користь України - польські ЗМІ.

Прем’єр Дональд Туск зумів перетягнути на бік Польщі президента Франції Емманюеля Макрона, у результаті чого і став можливим компроміс у ЄС щодо змін до угоди про торгівлю з Україною, який не задовольняє Київ.

Цензор.НЕТ -
Зустріч Шмигаля та Туска: перші деталі

Зустріч Шмигаля та Туска: перші деталі

Денис Шмигаль: «Україна та Польща стратегічні союзники. Маємо чітко розуміти, наскільки значущою є взаємопідтримка і потенціал нашого співробітництва»

Главком -
До 15 років засуджено колишнього майора поліції з Херсонської області.

До 15 років засуджено колишнього майора поліції з Херсонської області.

Соснівський районний суд міста Черкаси визнав колишнього майора поліції з Херсонської області винним у колабораціонізмі. Колаборанта судили заочно, бо він зараз перебуває на окупованій частині

Патріот Донбасу 1