ZAXID.NET

Останні новини в Україні станом на сьогодні. Свіжа інформація та головні події дня. Оперативні новини з усіх куточків нашої держави!

Більше новин

Бориславська міськрада продала сільський народний дім під магазин.

У середу, 27 березня, Бориславська міська рада продала з аукціону народний дім у селі Попелі поблизу Борислава. Стартова ціна лоту становила 181 тис. грн, під час торгів ціна зросла до 652 тис. грн (приблизно 100 доларів за квадратний метр).

Одноповерхова будівля площею 160,3 м2 розташована в центральній частині села. Її частина (26 м2) перебуває в оренді – там до липня 2025 року працюватиме магазин. Народний дім тут вже не функціонує. Більша частина будівлі перебуває в занедбаному стані.

Частина будівлі, що не перебуває в оренді, в занедбаному стані (фото зі сторінки аукціону)

У торгах взяли участь двоє учасників: ТзОВ «Львів-Вест», що належить родині Голобутовських, яка має низку аграрних підприємств та мережу магазинів на Львівщині, і ФОП Ольга Лукач, яка надає послуги дизайну. Перший учасник запропонував за будівлю 197 тис. грн, а Ольга Лукач – 652 тис. Вона і стала переможницею аукціону.

Раніше Ольга Лукач співпрацювала з Бориславською міськрадою. Зокрема, вона вигравала міські тендери на ремонт комунального кінотеатру «Каменяр» та ремонт Бориславського туристичного інформаційного центру.

Класифікатор будівлі колишнього народного дому в селі Попелі – магазин (гастроном, універмаг, мінімаркет), аптека, перукарня, хімчистка, пральня, лікарняно-оздоровчий заклад, фізкультурно-оздоровчий заклад тощо.

Вісті. Підсумок тижня. 28-04-2024

Вісті. Підсумок тижня. 28-04-2024

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина 1

Су-25 ЗСУ гатять ракетами по позиціям російських військ на Південному напрямку фронту.

Су-25 ЗСУ гатять ракетами по позиціям російських військ на Південному напрямку фронту.

Цензор.НЕТ 5

«Якщо думати на фронті про дітей, то можна з'їхати з глузду»  #shorts - DW Ukrainian.

«Якщо думати на фронті про дітей, то можна з'їхати з глузду» #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) 1

«Маємо шанс побачити законсервовану історію». Що ховається на дні Каховського водосховища?

«Маємо шанс побачити законсервовану історію». Що ховається на дні Каховського водосховища?

Нововоронцовка — селище на півночі Херсонської області. Згідно з рішенням Національної комісії з питань стандартів державної мови, назву цього населеного пункту потрібно змінити. Про можливу нову назву для Нововоронцовки, і про таємниці історії рі...

Новини Приазов'я -

Українські біженці в Німеччині: повертатися не можна залишатися? - DW Ukrainian.

Українські біженці в Німеччині: повертатися не можна залишатися? - DW Ukrainian.

У Німеччині налічується понад мільйон українців, які втекли від війни Росії проти України. Чимало з них планують залишитися у ФРН і після завершення війни. Водночас є багато таких, які разом із дітьми повертаються в Україну. Що впливає на таке ріш...

DW (Українською) 3

Тернополяни освячують вербу

Тернополяни освячують вербу

Новини Тернополя 1