Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Війська РФ обстріляли Донеччину авіаснарядами: є жертва, пошкоджено житлові будинки.

Під масований удар російських окупаційних військ 28 березня потрапила Миколаївка Краматорського району на Донеччині. Загарбники обстріляли населений пункт чотирма керованими авіаснарядами.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін. Внаслідок ворожої атаки загинула жінка.

Також було пошкоджено щонайменше 11 багатоповерхівок і 11 приватних будинків.

Під ворожий вогонь також потрапив центр Дробишевого Лиманської громади. Там поранення отримала 1 людина, точні наслідки обстрілу наразі встановлюються.

"Росіяни цілеспрямовано б'ють по цивільним! Не наражайте себе на небезпеку — евакуюйтесь", – закликав місцевих мешканців очільник ОВА.

Як повідомили у ДСНС, під час удару ворога по Миколаївці, було частково зруйновано двоповерховий багатоквартирний будинок.

Аварійно-рятувальні операції тривали понад три години, під час яких рятувальники розібрали 20 тонн руїн будівельних конструкцій і витягли тіло загиблої жінки з-під завалів. Крім того, 22 приватні та багатоквартирні будинки зазнали пошкоджень.

Раніше повідомлялося, що російські війська двічі за день 28 березня, атакували безпілотниками місто Берислав на правобережжі Херсонщини. З різницею в декілька годин окупанти скинули боєприпаси на житлові райони.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!