Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Кінський хвіст, бантики і стрижка «Ореол». Зіркові перукарі назвали найтрендовіші зачіски весни 2024

Експерти показали найтрендовіші зачіски весни 2024 року – серед них переосмислення класичних стрижок. Професіонали закликали не боятися експериментів, а навпаки адаптувати тенденції під себе, щоб досягти кращого результату.

"Я думаю, що ми бачитимемо все більше й більше креативних варіантів", – розповів знаменитий перукар Джей Бірмінгем виданню Glamour. "Мені хотілося б бачити більш сміливі, короткі стрижки на відміну від звичайних супергламурних голлівудських хвиль", – додає він.

Банти для волосся

Якщо ви ще не підхопили цей тренд у 2023 році, не хвилюйтеся, адже весна дає новий шанс. Красиве доповнення може додати родзинки звичайному вбранню. Бантики можна додавати до хвостів, косичок, пучків та мальвінок.

Сходинки

Однією з тенденцій, яка лише посилить свій вплив цієї весни, є багатошаровість з акцентом на обрамленні обличчя. "Багато трендових форм стрижки прямо зараз включають обрамлення обличчя в стилі Рейчел з "Друзів", – підтверджує провідний перукар і прогнозист тенденцій Том Сміт .

"Додавання шарів і текстури до будь-якої довжини допоможе зберегти форму довше", – пояснює професійний перукар і педагог Aveda Лія Хілл.

Текстура 70-х

Наразі можна побачити все більше і більше людей, які приймають свої натуральні локони та кучері. "Для хвиль і локонів текстура 70-х додасть рухливості", – каже Лія.

Кінський хвіст

Високі та середньої висоти заплетені хвости були названі зачіскою сезону, яка допомагає додати більш невимушений, але стильний штрих до вбрання.

"Олд мані" боб

Ми можемо подякувати TikTok за модний весняний боб. "Естетика олд мані" зіткнулася з усіма улюбленою стрижкою вище плечей. Стиль повертає речі до основ і оригінальної класичної форми, однак додаткова увага приділяється стану (надзвичайно глянцевий) і формі (бездоганно тупий).

Бічний проділ

Один із найпростіших способів доєднатися до одного з весняних трендів – це просто зробити бічний проділ. "Невимушена елегантність волосся, перекинутого через одне плече, надзвичайно жіночна, водночас виглядає м’якою. Цієї весни ми побачимо рішучий поштовх до бічних проділів, коротких стрижок, бобів, подовжених фасонів і навіть каскаду", – каже Том.

Середня довжина

Середня стрижка пропонує найкращу довжину: вона досить коротка, щоб відчувати себе свіжою і стильною, але досить довга, щоб бути універсальносною.

Пов'язки на голову

Якщо ви думали, що пов’язка на голову лишилася у 80-х, ви помилялися. Нещодавно можна було побачити, як її носили Дженніфер Лоуренс, Лаура Гаррієр, Белла Хадід і Сідні Суїні. Цей аксесуар додає вишуканості стилю, не дає волоссю спадати на обличчя, а також чудово прикриває несвіжі корені.

Каскад

Каскад – це найпростіший спосіб оновити свій образ, і є дві версії, які експерти виділили для весни. "Чубчик Біркін – це найкращий варіант для дівчат", – каже Адам Рід, професійний перукар і редакційний представник L'Oreal Professionnel.

Ореол

"Силует ореол описує форму вашої стрижки (чи то форма, яка обрамляє ваше обличчя, чи фактичний зовнішній силует стрижки). Округлі силуети, схожі на гало, стають масивними", – каже Том. Ця стрижка має "округлу форму, але може мати шари та каскад, тому вона ідеальна, якщо ви носите природне волосся".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, чому "моб-боб" називають найзухвалішою стрижкою 2024 року та який вона має вигляд.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

«КОШТИ ЗАКІНЧИЛИСЯ». Відновлення сіл на Херсонщині зупинилося? - Новини Приазов’я

«КОШТИ ЗАКІНЧИЛИСЯ». Відновлення сіл на Херсонщині зупинилося? - Новини Приазов’я

На Херсонщині у межах проєкту «Пліч-о-пліч» відновили понад 1100 обʼєктів у 26 населених пунктах. Про це у середині квітня повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Він зазначив, що це лише початок реалі...

Новини Приазов'я -

Понад 200 фотографій загиблих азовців: у Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя».

Понад 200 фотографій загиблих азовців: у Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя».

У Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя». Її авторкою стала Віра Литвиненко, яка зібрала понад 200 фотографій загиблих бійців. Скільки триватиме експозиція та що про неї говорить організаторка дивіться у сюжеті Якщо ви маєте новину -...

Телеканал СК1 -

ТВ7+. ВІРЯНИ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

ТВ7+. ВІРЯНИ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

Гість: ПРЕОСВЯЩЕННИЙ ВЛАДИКА ІВАН КУЛИК - Єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії УГКЦ. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

ТВ7+. УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

Гість: ВЛАДИКА ПАВЛО - Архієпископ Хмельницький і Шепетівський Православної Церкви України. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

На щиті до Житомира повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач.

На щиті до Житомира повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач.

Житомир знову у жалобі. На щиті до рідного міста повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач. Захисник загинув 28 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина д...

Телеканал СК1 -

ПАЛАЮЧА ПІДСТАНЦІЯ після УДАРУ ДРОНІВ ЗСУ в Смоленській області РФ.

ПАЛАЮЧА ПІДСТАНЦІЯ після УДАРУ ДРОНІВ ЗСУ в Смоленській області РФ.

Цензор.НЕТ -