Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

У Слідчому комітеті РФ знайшли зв’язок виконавців теракту в Crocuss City Hall з українськими націоналістами.

У Слідчому комітеті РФ заявили про отримання доказів зв’язку підозрюваних у теракті у Crocuss City Hall з Україною.

Про це інформує Цензор.НЕТ.

Як заявили у Слідкомі РФ, в результаті роботи із затриманими терористами, дослідження вилучених у них технічних пристроїв, аналізу відомостей про фінансові операції отримано "докази їхнього зв'язку з українськими націоналістами".

"У розпорядженні слідства є підтверджені дані про надходження виконавцям теракту значних сум грошових коштів та криптовалюти з України, які використовувалися для підготовки злочину", - йдеться у повідомленні.

Читайте на "Цензор.НЕТ": За терактом у Підмосков’ї стоїть Україна, США та Велика Британія, - директор ФСБ РФ Бортніков

Теракт у підмосковному "Крокус Сіті Хол"

Нагадаємо, ввечері 22 березня сталася стрілянина в "Крокус Сіті Хол" у Підмосков’ї. Згодом у будівлі спалахнула пожежа. Зранку 23 березня глава ФСБ доповів Путіну про затримання 11 осіб, зокрема "всіх 4 терористів". За останніми даними, внаслідок стрілянини в "Крокус Сіті Хол" у Підмосков’ї загинуло 143 особи.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що терористи, які влаштували стрілянину у концертному залі "Крокус Сіті Хол", мали намір втекти в Україну.

Автор: Володимир Янченко