Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Подорож чи багато роботи: гороскоп на 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку.

Раки вирушать у подорож та отримають багато вражень. Левам доведеться забути про відпочинок.

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOBOZ склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 27-28 квітня. Дізнайтесь, що чекає на вас

Овен

Ваші плани на ці дні можуть раптово змінитися, але не хвилюйтеся, ви ж майстер імпровізації! Завжди є план Б, С, Д… і навіть план Я, якщо всі інші зазнають краху. Тож переключайтеся на резервні варіанти і насолоджуйтеся кожною хвилиною.

Телець

Можливо, саме час зайнятися освітою, яка відкриє перед вами світ нових можливостей. Шукайте найкращі навчальні заклади, але не забудьте перевірити, чи є у них курси з вивчення інопланетних мов – ніколи не знаєш, що і коли може знадобитися

Близнюки

Вихідні обіцяють бути епічними. Можливо, на вас чекає переїзд, нові знайомства або навіть весілля (або розлучення, якщо ви так вирішите). Готуйтеся до змін, які розділять ваше життя на "до" і "після".

Рак

Вирушайте в подорож! І не важливо, куди ви збираєтеся – на батьківщину, у відрядження чи просто до холодильника за закускою. Головне, що ви отримаєте масу нових вражень, і хто знає, можливо, навіть знайдете там щось смачненьке.

Лев

Інші люди дуже розраховують на вас, тому про відпочинок можна забути. Ваш графік буде настільки щільним, що навіть кавові перерви доведеться планувати з точністю до секунди. Але пам’ятайте, навіть супергерої іноді їдять та сплять.

Діва

Можливо, цими вихідними ви станете зіркою нового реаліті-шоу, де кожен ваш крок буде супроводжуватися аплодисментами і фанфарами. Насолоджуйтеся моментом слави, і не забудьте ручку для автографів.

Терези

Готуйтеся до фізичних випробувань. Вам доведеться працювати на городі, прибирати і носити важкі речі. А після такої важкої праці можна сміливо заявити про себе як про нового чемпіона світу з підняття різних важких речей.

Скорпіон

На вас покладено дуже багато надій, тому відпочинок – це не для вас. Ваш графік буде таким насиченим, що навіть мрії про відпочинок доведеться відкласти на потім. Але не хвилюйтеся, ви ж майстер балансування між різними завданнями, роботою та відпочинком.

Стрілець

Вихідні будуть схожі на американські гірки – спочатку інтенсивна робота, а потім повний релакс… У суботу ви так затято працюєте, ніби вихідні – це міф, а в неділю перетворюєтеся на ледачого кота, який відмовляється встати з дивана.

Козоріг

Ваші близькі потребують уваги і турботи. Можливо, досить буде просто зателефонувати і запитати, як справи, але якщо ви вирішите провести з ними весь вікенд, то не забудьте прихопити з собою багато чого смачненького та цікавенького.

Водолій

Робіть все, що забажаєте: валяйтеся на дивані, гуляйте з коханими, працюйте на дачі або займайтеся улюбленими справами. Адже у вас є на ці вихідні повний карт-бланш, ніщо вас не обмежує у тому, як провести ці дні. Ну хіба що ваша фантазія.

Риби

Вирушайте туди, де немає цивілізації – без телевізора, інтернету і, можливо, навіть без електрики. Вам потрібно максимальне перезавантаження, тому звільніть свою голову від усього зайвого і насолоджуйтеся спокоєм природи.

Як повідомляв OBOZ.UA, 2024 рік стане доленосним та принесе багато яскравих подій для представників трьох знаків зодіаку. Усі дванадцять місяців будуть для них надзвичайно вдалими.

«Весь світ має чітко розуміти, хто є хто» : Зеленський відреагував на удар РФ по Україні в День памʼяті та перемоги над нацизмом.

«Весь світ має чітко розуміти, хто є хто» : Зеленський відреагував на удар РФ по Україні в День памʼяті та перемоги над нацизмом.

У День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні російські окупанти запустили по Україні понад 50 ракет засобів повітряного ураження. Цілили окупанти по інфраструктурі у низці регіонів. Цей удар чітко показав, хто є хто у російсько-...

Обозреватель -
Прийом ветеранів з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Прийом ветеранів з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Нагрудні знаки «За заслуги перед містом», почесні грамоти та подяки від Міськвиконкому та Ради оборони міста. Напередодні Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в сесійній залі Міськради привітали учасників та учасниць ветера...

Перший Міський телеканал. -

Прощання з героєм Олександром Веремієвим

Прощання з героєм Олександром Веремієвим

Майже два роки жили в очікуваннях що їх герой живий, дуже довго шукали, та на жаль страшна звістка обірвала всі надії. 7 травня Кривий Ріг провів в останню путь свого захисника Олександра Веремієва. Воїна, який поклав життя у боротьбі за волю та н...

Перший Міський телеканал. 1

Без коментарів: прощання з Героєм Олександром Веремієвим.

Без коментарів: прощання з Героєм Олександром Веремієвим.

Перший Міський телеканал. -

Ворожі ракети атакують Україну! Відслідковуємо ситуацію онлайн!.

Ворожі ракети атакують Україну! Відслідковуємо ситуацію онлайн!.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Ворожі ракети атакують Україну! Відслідковуємо ситуацію онлайн! Відео: радіо та мапа тривог Підписатися на наш канал Підтримати нас: #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини...

НТА 2

Без коментарів: на фасаді КГ №94 вікдрили 3 меморіальні дошки.

Без коментарів: на фасаді КГ №94 вікдрили 3 меморіальні дошки.

Перший Міський телеканал. -

Прощання із захисником азовсталі Сергієм Мар'яненком.

Прощання із захисником азовсталі Сергієм Мар'яненком.

Два роки вважався безвісти зниклим, та все ж страшна звістка про загибель обірвала всі надії рідних. 6 травня у Кривому Розі простилися із захисником Маріуполя Сергієм Мар’яненком. Воїном, який не шкодуючи власного життя йшов у бій заради мирного ...

Перший Міський телеканал. -