Патріот Донбасу

Новини Донбасу та всієї України. Неполітичне друковане видання

Більше новин

Лідер республіканців у Сенаті заявив, що Такер Карсон «демонізував» Україну.

На своїй пресконференції лідер республіканців у Сенаті розповів, як колишній ведучий каналу Fox News вплинув на багатьох пересічних республіканців щодо України.

Мітч Макконнелл заявив:

«Демонізація України розпочалася з Такера Карлсона, який, на мою думку, опинився там, де мав бути весь цей час, а саме – на інтерв’ю з Володимиром Путіним».

Лідер республіканців додав, що «він (Карлсон) мав величезну аудиторію, яка переконала багатьох пересічних республіканців».

Мітч Макконнелл 24 лютого 2023 року висловився на підтримку військової допомоги Україні, зазначивши, що «для Сполучених Штатів і союзників по НАТО допомога українському народу для самооборони не є актом благодійності. Це пряма інвестиція в наші власні національні інтереси».

12 червня 2023 року під час виступу в Сенаті США Макконнелл підтвердив свою позицію щодо підтримки військової допомоги Україні, зазначивши, що «… постачання західної зброї на лінії фронту є прямою інвестицією у власну безпеку Америки …»

Проте, 5 грудня 2023 року, Макконнелл оголосив, що закликатиме своїх партійних колег-республіканців голосувати проти надання додаткової допомоги Україні та Ізраїлю.

Потім він знову почав підтримувати законопроєкт з виділення допомоги союзникам США. Та був одним з тих, хто голосував за підтримку України у Сенаті.

Коли лідер республіканської меншості у Сенаті, заявляє про «демонізацію» України Такером Карлсоном – це дійсно так.

Риторика Карлсона від початку повномасштабного російського вторгнення була відверто антиукраїнською. Ще коли Карлсон був ведучим на Fox News він активно просував необхідну росіянам тезу щодо того, що не треба надавати зброю Україні та й взагалі допомагати.

До речі з Fox News Такера Карлсона звільнили за розповсюдження фейків. Ця дезінформація була не про Україну, а про нібито фальсифікації на виборах. І ведучого звільнили зі скандалом та великими фінансовими втратами для медіа.

Після звільнення головний путінський пропагандист Соловйов запропонував Карлсону приїхати працювати у Москву.

Коли окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС, Такер Карлсон почав просувати російську версію того, що відбулося. Він відкрито заявляв, що підрив електростанції був вигідний Україні та нібито не мав ніякої користі для РФ. Це він Карлсон вже робив на своєму каналі у мережі X. Це відео з фактичними звинуваченнями України та відбілюванням окупантів набрало понад два мільйони переглядів.

Дезінформація від Карлсона дуже сподобалася росіянам. Відео навіть поширив перший заступник представника РФ в ООН Дмитро Полянський, написавши наступний коментар до відео: «Очевидно, Такер Карлсон відмовляється вірити заявам західної та української пропаганди про руйнування Каховської дамби. Він також не погоджується з тим, як людей у США дезінформують про важливі внутрішні та міжнародні проблеми».

Полянський є заступником Василя Небензі постійного представника РФ в ООН. Саме того, який регулярно поширює у своїх виступах різну маячню на кшталт таємних біолабораторій, інфікованих комарів та птахів з кажанами та погрожує ядерною зброєю.

Карлсон продовжує розповсюджувати фейки щодо України та продовжує її «демонізувати», як заявляє лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл. Нещодавно Такер Карлсон поширив фейк про «переслідування християн» в Україні».

Олександр Дубінський, який перебуває у СІЗО за підозрою у держраді, звертався до Карлсона за допомогою. Це вже було після того, як Карлсон вже взяв замовне та безглузде інтерв’ю у воєнного злочинця Путіна.

ЗСУ ліквідували ще чотирьох лейтенантів окупаційних військ рф.

ЗСУ ліквідували ще чотирьох лейтенантів окупаційних військ рф.

Напередодні свята Великодня українські захисники успішно ліквідували чергову групу офіцерів російських окупаційних військ. Про це інформує офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц). За його даними, успішно ліквідовано:

Патріот Донбасу 1
Прикордонники розповіли, скільки українців повернулися додому на Великдень.

Прикордонники розповіли, скільки українців повернулися додому на Великдень.

Десятки тисяч українських громадян напередодні Великодня повернулися додому, щоб відзначити свято в Україні. Про це свідчать дані Державної прикордонної служби України. За тиждень з 27 квітня по

Патріот Донбасу -
Армія РФ обстріляла житлові райони Харкова у Великодню неділю.

Армія РФ обстріляла житлові райони Харкова у Великодню неділю.

Вдень, 5 травня, російські війська завдали кількох авіаударів по Харкову. Щонайменше 15 людей отримали поранення, йдеться у повідомленні обласної прокуратури. За даними голови обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, «росіяни вдарили по...

Радіо Свобода 4

Психологи кажуть: душа, свідомість та пошук сенсів

Психологи кажуть: душа, свідомість та пошук сенсів

Душа. Свідомість. Пошук сенсів: в ефірі «Першого Міського» зараз психологи продовжують вже 2 випуск говорити на найбільш абстрактну тему. Що таке доля? Чи існує вона? Який від погляд на природу людини з точки зору релігії та психології? На ці та і...

Перший Міський телеканал. 2

Які бригади представлені у Львівському рекрут-центрі? #рекрутинг #lmn #новини #lviv #мобілізація.

Які бригади представлені у Львівському рекрут-центрі? #рекрутинг #lmn #новини #lviv #мобілізація.

ЛМН 3

Швидкі подорожі в альтернативні світи за низькою ціною / Бліц-UP.

Швидкі подорожі в альтернативні світи за низькою ціною / Бліц-UP.

Ми зараз кажемо не про якийсь надсучасний телепорт, а про книжки. Старше покоління подейкує, що від таких космічних ексурсій сторінками чимдуж відмовляється молодь. Утім, представник юної генерації нашого телеканалу - «ботан» Антон Чекаль вирішив ...

Перший Міський телеканал. 1

Добровольці закінчилися чи вони ще є#добровольці #мобілізація #тцк #lmn #рекрутинг #lviv #врек #рек.

Добровольці закінчилися чи вони ще є#добровольці #мобілізація #тцк #lmn #рекрутинг #lviv #врек #рек.

Галина Піскорська - рекрутерка центру рекрутингу української армії у Львові. #мобілізація #рекрутинг #рекрутер #тцк #рекрутцентри #24бригада #Азов #ДаВінчі #3штурмова #24ОМБр #3ОШБр #warinukraine #насильнамобілізація #воїниУкраїни #військові #війн...

ЛМН 1

Без коментарів: Кривий Ріг попрощався із військовослужбовцем Ростиславом Клименком.

Без коментарів: Кривий Ріг попрощався із військовослужбовцем Ростиславом Клименком.

Перший Міський телеканал. 2