Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Схудла на 45 кг і отримала 16 премій «Греммі» : як змінилася співачка Адель, яка ще зовсім недавно не вірила в себе.

Британська співачка, авторка-виконавиця і поетеса, лауреатка 16 премій Греммі і перша музикантка, яка зуміла виграти в номінаціях "Альбом року", "Запис року" і "Пісня року" двічі. Культова пісня Skyfall у її виконанні, що стала саундтреком до стрічки про Джеймса Бонда, отримала премії "Оскар" і "Золотий глобус". Усе це про співачку Адель – одну з найвідоміших і найуспішніших у всьому світі. Складно уявити, що колись ця легендарна й розкішна жінка була абсолютно невпевненою в собі, скутою дівчиною з безліччю комплексів.

Зараз, певно, уже ніхто й не пригадає, що Адель була на 45 кілограмів більшою. Зайва вага, тим не менш, не завадила їй досягнути значимих висот і завоювати прихильність багатомільйонної фанбази. Утім, у 2019 році артистка вирішила повністю змінити себе та свій спосіб життя, схуднувши на ті самі 45 кіло. OBOZ.UA розкаже про те, як співачка боролася з невпевненістю, і покаже, як вона змінилася до та після вражаючого схуднення.

Складно повірити, але в юності Адель фанатіла від Spice Girls і Брітні Спірс. Чи повпливали вони на формування її музичного стилю? Навряд. Тим не менш, співачка й зараз зізнається, що обожнює слухати поп-треки нульових.

Чи то через зайву вагу, чи то з інших причин, але на старті своєї карʼєри Адель зовсім не вірила в себе. Вона зізнавалася, що вважала себе недостатньо красивою й талановитою.

У 2008 році Адель випустила свій дебютний альбом "19". Він здобув шалений успіх і став платиновим у 18 країнах світу. Співачка ж здобула дві премії Греммі, включаючи "Найкращий новий виконавець".

У 2011 році Адель випустила свій другий альбом "21". Він став ще більш успішним, ніж перший, здобувши 6 премій "Греммі", включаючи "Альбом року". А в 2015-му світ побачив альбом "25" – і знову "Греммі", цього разу пʼять статуеток.

У 2011-му співачка стала дружиною, а в 2012-му – мамою сина. Анджело став найбільшою радістю та щастям для зірки, проте його народження супроводжувалося післяпологовою депресією. Адель не могла писати пісні й була впевнена, що вже ніколи не повернеться на сцену. На щастя, виконавиці вдалося викинути ці думки з голови.

Наступний непростий епізод в особистому житті стався 2019-го, коли Адель розлучилася з чоловіком. Співачка зізнавалася, що вона розчарувалася в інституті шлюбу, у який так сильно вірила все своє життя.

"Я ставилася до шлюбу дуже серйозно. Схоже, тепер це не так. Я продемонструвала неповагу до інституту шлюбу, коли вийшла заміж і майже відразу розлучилася. Я була вражена тим, як швидко все трапилося", – говорила співачка в одному з інтервʼю.

Утім, саме розлучення спонукало зірку розпочати боротьбу із зайвою вагою. Вона знаходила втіху в спорті, зробивши його своїм справжнім хоббі. У результаті – мінус 45 кг за два роки.

"Після розлучення на мене періодично тиснули жахливі напади туги. Вони буквально паралізували мене, я не могла контролювати власне тіло. Потім я помітила, що в спортзалі мені стає легше. Я почала ходити туди щодня. Це вправило мені мозок", – розповідала артистка.

Адель справила величезний вплив на музичну індустрію. Її щирі тексти та емоційні виступи надихали й досі надихають мільйонів людей по всьому світу. Нещодавно на історію співачки, яка все життя боролася з невпевненістю в собі, звернув увагу український телеведучий Анатолій Анатоліч. Він показав красномовне відео, на якому видно, як сильно внутрішньо й зовнішньо трансформувалася знаменитість.

"Не хотів писати мотивуючий текст, але напишу. У нас завжди є шанс. Стати кращими, дійти до цілі, досягти мети. Банально, але не здавайтеся. Це найпростіший рецепт. Як би складно не було. Я люблю цю артистку. І не бачив її такою, як на перших кадрах. Тут вона вже свідома доросла співачка. Яка надихається Брітні. Все можливо", – влучно підписав Анатоліч.

Як писав OBOZ.UA, у лютому цього року Адель довелося терміново перервати тур через серйозні проблеми зі здоровʼям. Подробиці – в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Невичерпне джерело. Від дримби до трембіти

Невичерпне джерело. Від дримби до трембіти

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

«ВЗОРВАЛИ ЗАВОД...». Рашист ниє від прильотів ДРОНІВ ЗСУ  по ЗАВОДУ в Краснодарському краю

«ВЗОРВАЛИ ЗАВОД...». Рашист ниє від прильотів ДРОНІВ ЗСУ по ЗАВОДУ в Краснодарському краю

Цензор.НЕТ 6

Українські біженці за кордоном з недійсним паспортом #біженці #німеччина #ухилянти #новини #війна.

Українські біженці за кордоном з недійсним паспортом #біженці #німеччина #ухилянти #новини #війна.

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Ми у соцмережах: Facebook - Telegram - TikTok - #новинильвів #lmn #video #новини #львів #лмн #lviv #video #videoshort #videos #львівщина #новиниукраїни #поглядзхмарочоса #Помануфактуримо

ЛМН -

«ВСЕ ПОЛЫХАЕТ!». Рашист знімає ПРИЛІТИ ДРОНІВ ЗСУ в НПЗ в Краснодарському краю РФ

«ВСЕ ПОЛЫХАЕТ!». Рашист знімає ПРИЛІТИ ДРОНІВ ЗСУ в НПЗ в Краснодарському краю РФ

Цензор.НЕТ -

Богдан нелегально потрапив до Німеччини і повертатися в Україну не збирається #shorts - DW Ukrainian.

Богдан нелегально потрапив до Німеччини і повертатися в Україну не збирається #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) -

Швидкого рішення не буде: як пройшов пікет жителів Бісковичів на Самбірщині.

Швидкого рішення не буде: як пройшов пікет жителів Бісковичів на Самбірщині.

ЛМН 1

Подорож чи багато роботи: гороскоп на 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку.
«Дитяча наївність». TAYANNA відверто зізналася, навіщо публічно розповіла про роман з відомим одруженим продюсером
ЗМІ оприлюднили деталі мирної угоди між Україною та Росією, яку могли підписати у 2022 році.
У Дніпрі пролунали вибухи, місто атакують крилаті ракети зі стратегічних бомбардувальників РФ.
Варті кожної копійки: названо найбезпечніші марки авто.
Старі версії Android отримали підтримку чат-бота Google Gemini.
Росія атакувала регіони 27 квітня. Туск: Одна з ракет впала за 15 км від нашого кордону
Футболіст збірної України потрапив у гучний скандал у Франції.
Гасла, концтабори, демонстрації: в чому неймовірно були схожі диктатори Сталін і Гітлер.
Армія Росії влаштувала нову масовану ракетну атаку на Україну: частину ракет знищили сили ППО.