Новини

Китай почав антидемпінгову перевірку хімікатів з ЄС та США.

Китай почав антидемпінгову перевірку хімікатів з ЄС та США.

Інтерес Мінторгівлі КНР викликав кополімеризований параформальдегід, який застосовується в автодеталях та електроніці. Експерти вважають перевірку відповіддю Пекіна на загострення торговельних зв'язків із Заходом.

DW Україна -
У школах на ТОТ загарбники ввели предмет  «моральні основи сімейного життя» : розповідають про  «цінності російської родини».

У школах на ТОТ загарбники ввели предмет «моральні основи сімейного життя» : розповідають про «цінності російської родини».

Про це інформує Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що під час уроків росіяни розповідають школярам про російську "духовність" та "традиції". Зокрема, окупанти вчать дітей, що жінка має народжувати й бути покірною чоловіку, а чоловік...

Еспресо -
Росіяни обстріляли Куп’янщину, загинули двоє цивільних.

Росіяни обстріляли Куп’янщину, загинули двоє цивільних.

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Про це повідомили у Харківської ОВА. «Сьогодні вранці окупанти обстріляли село Новоосинове на Куп’янщині», ‒ йдеться у

Патріот Донбасу 1
Російський загарбник конає від влучних ударів бійців 92 ОШБр.

Російський загарбник конає від влучних ударів бійців 92 ОШБр.

Оператори ударних дронів 1-го штурмового батальйону 92-ої окремої штурмової бригади передислокувалися з Донецької області на Харківський напрямок і продовжують методично знищувати російських окупантів.

Цензор.НЕТ 2
Одужання Фіцо займе щонайменше кілька тижнів -  мінстр оборони Словаччини Каліняк.

Одужання Фіцо займе щонайменше кілька тижнів - мінстр оборони Словаччини Каліняк.

19 травня міністр оборони Словаччини Роберт Каліняк заявив, що одужання прем’єр-міністра країни Роберта Фіцо після замаху на нього 15 травня триватиме щонайменше кілька тижнів.

Цензор.НЕТ 1