Главком

Всі новини України і світу. Свіжі новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу.

Більше новин

ДТП у Броварах: очільник райдержадміністрації отримав підозру.

Повідомлено про підозру голові Броварської районної державної адміністрації Володимиру Майбоженку, який скоїв ДТП з чотирма постраждалими. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

«За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України)», – йдеться в повідомленні.

До Шевченківського районного суду Києва скеровано клопотання про обрання Майбоженку запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.
За даними слідства, 26 квітня у Броварах очільник РДА, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 2.31 проміле.

Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовано до лікарні. Попередньо, медики діагностували у двох потерпілих тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають в реанімаційному відділенні. Ще у двох – тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Досудове розслідування здійснює Головне управління Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що голова райдержадміністрації у Броварах Володимир Майбоженко влетів на авто в натовп людей. Постраждали 32-річна мати з донькою 2,5 років, а також двоє чоловіків 29 та 26 років. Усі вони перебувають у лікарні. Двоє чоловіків – у тяжкому стані.

Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на червоний сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. Перевірка на прилад Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле.

Читайте також: Голову Броварської райдержадміністрації Майбоженка буде звільнено – Київська ОВА

В Дрогобичі з відділення гемодіалізу забирають апарати.

В Дрогобичі з відділення гемодіалізу забирають апарати.

ЛМН 2

Нові удари по російських НПЗ! -- Без цензури -- Цензор.

Нові удари по російських НПЗ! -- Без цензури -- Цензор.

Цензор.НЕТ – найгарячіші інтерв'ю та аналітика в «Без цензури», «Час ЄС» та «Що буде далі?», підписуйтеся! Також вам може бути цікаво: Шоумен посипався. Захід побачив істинне лице Зеленського - Шило в мішку: як схопили "руку Татарова" і чи допитаю...

Цензор.НЕТ -

ТВ7+. ЗАРАЗ ТЕПЛО І УДАРИ ПО ЕНЕРГЕТИЦІ НЕ ВИКЛИКАЮТЬ РЕАКЦІЇ В СВІТІ  #несвітайло

ТВ7+. ЗАРАЗ ТЕПЛО І УДАРИ ПО ЕНЕРГЕТИЦІ НЕ ВИКЛИКАЮТЬ РЕАКЦІЇ В СВІТІ #несвітайло

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. ПРОЩАННЯ ІЗ САПЕРОМ МИРОСЛАВОМ МАРЧУКОМ

ТВ7+. ПРОЩАННЯ ІЗ САПЕРОМ МИРОСЛАВОМ МАРЧУКОМ

Хмельничани попрощалися із сапером Мирославом Марчуком. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів добровільно пішов захищати Україну. Загинув на Лиманському напрямку під час виконання бойового завдання. Вдома на Захисника чекали ...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. ВОРОГ Б'Є ПО ВЕЛИКИХ ОБ'ЄКТАХ. НЕ БУДЕ ЇХ - НЕ БУДЕ УДАРІВ

ТВ7+. ВОРОГ Б'Є ПО ВЕЛИКИХ ОБ'ЄКТАХ. НЕ БУДЕ ЇХ - НЕ БУДЕ УДАРІВ

СТЕПАН КУШНІР - голова ГО "Хмельницький енергетичний кластер". Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Зайшли в Тоненьке – а там тільки ями: як відбивають наступ росіян під Авдіївкою? / hromadske.

Зайшли в Тоненьке – а там тільки ями: як відбивають наступ росіян під Авдіївкою? / hromadske.

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Підпишіться на нас, щоб не пропустити головних новин України та світу: ️ Ми на hromadske не зупиняємо свою роботу під час війни. Наші журналісти та редактори нині працюють у східних й західних...

Громадське Телебачення -