Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

Армія РФ атакувала дроном вантажівку на Харківщині: постраждав водій.

Його госпіталізували.

Російські війська вдруге за сьогодні завдали ударів по Вовчанську Харківської області. Цього разу неподалік міста окупанти атакували FPV-дроном вантажний автомобіль. Є постраждалий, зазначив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Унаслідок російського обстрілу 52-річний водій дістав поранення. Чоловіка доправили до медичного закладу. Постраждалий перебуває у важкому стані.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Після російських обстрілів на Харківщині постраждала волонтерка. Ще одна людина загинула

За добу війська РФ поранили в Харківській області дев'ять людей. У селі Сотницький Козачок російський дрон влучив у авто волонтерів. У місті Дергачі внаслідок скидання КАБів пошкоджено дев’ять приватних будинків.

У ніч на 27 квітня росіяни також випустили ракети С-300 по території психіатричної лікарні в Харкові. Унаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах, корпус харчоблока, корпус відділення №14, котельня, а також поранено 53-річну жінку.

Дивіться спецтему:

  1. Сирський під час "Рамштайну" розповів про потреби Україні в озброєнні та загострення на фронті Головнокомандувач ЗСУ подякував міністру оборони США за підтримку нашої країни.

  2. До Міжнародної коаліції за повернення українських дітей приєдналася ще одна країна Після приєднання Японії коаліцію підтримують всі країни G7.

  3. Росіяни обстріляли житлові квартали Вовчанська: рятувальники дістали з-під завалів тіло чоловіка Приватний житловий будинок повністю зруйновано.

  4. Російські війська суттєво активізувалися на одному з напрямків: карта Окупанти продовжують штрумувати позиції ЗСУ на східному напрямку.

  5. Де на українському фронті росіяни побачили Верденську м'ясорубку і що там відбувається зараз Позиційні бої на лівому березі Дніпра тривають вже понад півроку.

Змагання з перегонів на веломобілях серед дітей та молоді з інвалідністю.

Змагання з перегонів на веломобілях серед дітей та молоді з інвалідністю.

В Івано-Франківську відбулися змагання з перегонів на веломобілях серед дітей та молоді з інвалідністю. Такий захід в обласному центрі Прикарпаття проводять уже десять років поспіль. Участь у дійстві взяли десятки охочих віком до 36 років. _ Підпи...

Галичина -

Енергетична безпека країни

Енергетична безпека країни

Як зберегти енергосистему України? Це питання і не тільки під час брифінгу обговорили прикарпатські науковці. На сьогодні через постійні обстріли ворогом нашої критичної інфраструктури в країні наявний дефіцит електроенергії. Відтак, спеціалісти з...

Галичина -

Свято війни та агресіі: хто в Україні святкує 9 травня.

Свято війни та агресіі: хто в Україні святкує 9 травня.

Сьогодні, 9 травня, Україна вдруге відзначатиме День Європи. Рік тому, 8 травня 2023 року, це свято було запроваджене указом Президента Володимира Зеленського. росія продовжує відзначати перемогу над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня. Біль...

ЛМН -

Наші підкорюють «Євробачення»

Наші підкорюють «Євробачення»

7-го травня у шведському місті Мальме стартував пісенний конкурс Євробачення-2024. У результаті першого півфіналу alyona alyona і Jerry Heil пройшли далі і вже 11-го травня позмагаються за перемогу. Як українських виконавиць сприймають місцеві меш...

ЛМН -

«Зрештою взагалі зникне різниця між тією війною і цією»: парад у Москві.

«Зрештою взагалі зникне різниця між тією війною і цією»: парад у Москві.

У Москві пройшов парад до 9 травня. Що було і чого не було цього разу – дивіться у відео на @RadioSvobodaUkraine . Підписатись на наші канали Новини Приазов'я: Радіо Свобода Україна: Програми та трансляції: Ми у соцмережах Мобільний застосунок App...

Радіо Свобода 2

Івано-Франківську відбудеться благодійний жіночий автодень.

Івано-Франківську відбудеться благодійний жіночий автодень.

"На колесах!" В Івано-Франківську відбудеться благодійний жіночий автодень. Його проведуть дружини військовослужбовців. У такий спосіб вони планують зібрати кошти для українських захисників. _ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних н...

Галичина -