Новини

У Лондоні офіційно стартувала програма благодійної передачі авто для України.

У Лондоні офіційно стартувала програма благодійної передачі авто для України.

У столиці Великої Британії офіційно стартувала розширена схема утилізації ULEZ, яка дозволяє відправляти вживані транспортні засоби в Україну. Про це йдеться на сайті Лондонської мерії.

Патріот Донбасу -
Українці воюють за нашу свободу та незалежність. У цій війні РФ має зазнати стратегічної поразки -  міністр оборони Латвії Спрудс

Українці воюють за нашу свободу та незалежність. У цій війні РФ має зазнати стратегічної поразки - міністр оборони Латвії Спрудс

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс заявив, що підтримка України є необхідною, оскільки вона бореться не лише за свою свободу, а й за демократичні цінності, євроатлантичну єдність.

Цензор.НЕТ -
Бійці підрозділу  «Whisky Squad»  на українському  «Humvee»  ведуть вогонь із кулемета Browning M2 у бою на кордоні з Бєлгородщиною.

Бійці підрозділу «Whisky Squad» на українському «Humvee» ведуть вогонь із кулемета Browning M2 у бою на кордоні з Бєлгородщиною.

У мережі опублікований відеозапис фрагменту бойової роботи бійців підрозділу "Whisky Squad", які на українському "Humvee" підтримують вогнем підрозділи добровольців із "Російського добровольчого корпусу".

Цензор.НЕТ 1