Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Із повістками для звірки облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів - Міноборони.

Громадяни, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

Про це уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець сказав Арміяінформ, передає Цензор.НЕТ.

"Навіть якщо в тебе є повістка — це не забороняє жодним чином (прийти в рекрутинговий центр. — Ред.), в тебе є можливість прийти і себе знайти, зрозуміти, на яку вакансію ти ще можеш податися, підібрати для себе", — розповів Бежевець.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Рекрутингові центри планують відкрити у квітні у п’яти районах Вінниччини

При цьому він уточнив, що йдеться про наявність повістки на руках у людини для звірки облікових даних.

"Не говоримо про повістку, коли людина вже пройшла ВЛК і вже фактично готова до відправлення в частину, ні. По повістках, які надаються людям для звірки облікових даних, — навіть після цього людина може прийти і пошукати собі вакансію, пошукати собі місце в конкретній бригаді на конкретну посаду. Це працює", — заявив представник МОУ.

Бежевець також повідомив про відкриття в Україні чергового рекрутингового центру для залучення громадян на службу в Сили оборони України. Зокрема, 14-й рекрутинговий центр відкрився в місті Кременчук Полтавської області.

За словами Бежевця, результати роботи вже відкритих рекрутингових центрів — позитивні і обнадійливі.

"З приводу статистики. Вона, на наш погляд, цілком позитивна і обнадійлива. Більше 2 тисяч звернень, ближче вже до 3 тисяч звернень за час розвитку цих центрів, бо вони тільки зараз започатковуються, розвиваються, уже надійшло. І більше 300 людей знаходяться в процесі оформлення на тій чи іншій стадії у руху до своєї посади у військовій частині", — розповів представник МОУ.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": ТЦК за кордоном не вручатимуть повістки, - Міноборони. ВIДЕО

Міноборони, за словами Бежевця, активно відкриває центри фактично в усіх регіонах України.

"Ця мережа, безсумнівно, дасть змогу тим, хто, можливо, ще сумнівається, все ж таки прийти, задати питання і відшукати себе в Збройних Силах України", — наголосив представник МОУ.

Затримано двох полковників УДО, які готували вбивство президента Зеленського - СБУ.

Двох полковників Управління держохорони викрито на державній зраді та пособництві у вчиненні теракту з метою ліквідації українського високопосадовця. За даними СБУ, планували вбити Володимира Зеленського.

Цензор.НЕТ -
«Інавгурація»  Путіна в Кремлі: Російський диктатор склав присягу.

«Інавгурація» Путіна в Кремлі: Російський диктатор склав присягу.

У вівторок, 7 травня, у Кремлі пройшла церемонія "інавгурації" російського диктатора Володимира Путіна. Під час своєї промови він заявив, що "інтереси та безпека Росії будуть основними для його нового терміну".

Цензор.НЕТ 1
Якби Європа була краще підготовлена, Росія, можливо, не напала б на Україну -  Туск.

Якби Європа була краще підготовлена, Росія, можливо, не напала б на Україну - Туск.

Очільник уряду Польщі Дональд Туск висловив думку, що повномасштабного вторгнення РФ в Україну можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Він також зазначив, що Європа має усвідомити, що може зробити більше у ...

Цензор.НЕТ -
Вічна пам'ять: Кривбас провів у засвіти піхотинця Антона Трофімова.

Вічна пам'ять: Кривбас провів у засвіти піхотинця Антона Трофімова.

Важкі звістки продовжують наповнювати гірку чашу Кривого Рогу. У боях за Україну 28 квітня загинув криворізький захисник Антон Трофімов. Чоловік походив зі сталевої династії «Метінвесту» та трудової родини машиністів екскаватора, втім звичну діяль...

Перший Міський телеканал. -

Втричі більше полів засіють у Херсонській області. Яким буде врожай?

Втричі більше полів засіють у Херсонській області. Яким буде врожай?

Завдяки розмінуванню цьогоріч на підконтрольній Україні частині Херсонської області засіють втричі більше полів, аніж у 2023 році. Йдеться про засіяні 153 тисячі гектарів. Завдяки збільшенню кількості вибухотехніків та засобів розмінування на Херс...

Новини Приазов'я -

Про скасування статусу  «обмежено придатний» ️#мобілізація #рекрутинг #рекрутер #врек #lmn #lviv #new.

Про скасування статусу «обмежено придатний» ️#мобілізація #рекрутинг #рекрутер #врек #lmn #lviv #new.

У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповів рекрутер Центру рекрутингу 24-ї ОМБр імені короля Данила Василь Дзеса. #мобілізація #рекрутинг #рекрутер #тцк #рекрутцентри #24бригада #Азов #ДаВінчі #3штурмова #24ОМБр #3ОШБр #warinukraine #насильнамобіліз...

ЛМН 1

Ходив на штурми, але не стріляв? Сповідь російських полонених.

Ходив на штурми, але не стріляв? Сповідь російських полонених.

На Донецькому напрямку військовослужбовці ЗСУ взяли в полон чергову групу окупантів. Недолугі намагались штурмувати позиції наших бійців. Тепер співробітникам СБУ орки-контрактники розповідають, що воювати не хотіли, на штурмах не стріляли. Зараз ...

Телеканал TV5 -

«КОРОНАЦІЯ» РОСІЙСЬКОГО ЗЛОЧИНЦЯ, ПІДСУМКИ ЗУСТРІЧІ МАКРОНА І СІ ЦЗІНЬПІНЯ.

«КОРОНАЦІЯ» РОСІЙСЬКОГО ЗЛОЧИНЦЯ, ПІДСУМКИ ЗУСТРІЧІ МАКРОНА І СІ ЦЗІНЬПІНЯ.

Гість: ІГОР ЧАЛЕНКО – політичний експерт TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у фо...

Телеканал Хмельницького -

Без коментарів: прощання із захисником «Азовсталі» Сергієм Мар'яненком.

Без коментарів: прощання із захисником «Азовсталі» Сергієм Мар'яненком.

Перший Міський телеканал. 2