Радіо Свобода

Український інформаційний сайт, який публікує термінові новини України та світу, цікаві відео, актуальні репортажі та якісну аналітику.

Більше новин

Дуров анонсував зміни в Telegram для українських користувачів.

Засновник сервісу Telegram росіянин Павло Дуров розповів 24 квітня, що месенджер отримав офіційні листи від компанії Apple, у яких йдеться про неминучість певних змін для користувачів із українськими SIM-картами.

Листи від Apple, за словами Дурова, стосуються новинних та пропагандистських каналів. «Як я пояснив у своєму інтервʼю, щоб залишатися доступним для своїх користувачів, Telegram має враховувати запити, що надходять із магазинів застосунків», – написав Дуров.

Він зазначив, що месенджер завжди давав би користувачам «те, що вони просять: доступ до нецензурованої інформації та думок, щоб вони могли ухвалювати власні рішення». «Однак це не завжди залежить від нас», – відзначив Дуров.

Про які зміни для користувачів ідеться, в повідомленні не пояснюється.

Дуров нагадав, що в лютому 2022 року він пропонував обмежити використання телеграм-каналів у Росії та Україні, оскільки вони використовуються для військової пропаганди, але користувачі виступили проти.

Проте Telegram, за словами Дурова, продовжує банити облікові записи та ботів, які «збирають координати для точкових ударів або публікують пряму особисту інформацію із закликами до насильства».

На початку березня газета Financial Times опублікувала інтерв'ю Дурова, яке він дав уперше за сім років. У ньому Дуров розповів, що Telegram збирається на IPO (первинне розміщення акцій на біржі) і оцінив компанію в 30 мільярдів доларів.

Через місяць вийшло ще одне інтервʼю Дурова, яке він дав американському блогеру Такеру Карлсону. У ньому засновник Telegram розповів про тиск із боку російської влади, який змусив його виїхати з країни, про створення месенджера та пошуки місця для штаб-квартири, а також відкинув звинувачення у співпраці з російськими силовиками.

Протягом доби на фронті зафіксовано 74 бойових зіткнення – Генштаб ЗСУ.

Протягом доби на фронті зафіксовано 74 бойових зіткнення – Генштаб ЗСУ.

«На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 18 атак в районах населених пунктів Новоолександрівка, Сокіл, Новопокровське, Уманське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів»

Радіо Свобода 1
До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

В ефірі телеканалу «Перший Міський» з'явився новий захоплюючий формат - шоу під назвою «До дошки». У програмі діти та дорослі змагатимуться, демонструючи свої знання шкільної програми, аби визначити найрозумнішу команду за версією телеканалу. Запр...

Перший Міський телеканал. 2

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада перевіряє документи власників земельних ділянок на окупованих територіях Запорізької області. Про це повідомило так зване міністерство майнових і земельних відносин. За даними окупаційного відомства, воно проводить заход...

Новини Приазов'я 2

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

З лютого цього року у Львові відкрився центр рекрутингу української армії. Там представлені багато різних бригад і туди зводиться інформація з різних частин. У цей центр можна прийти, вказати бажану посаду та дізнатися які бригади зараз шукають лю...

ЛМН 1

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

ЛМН -

Лікар з Херсона:  «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі»  - DW Ukrainian.

Лікар з Херсона: «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі» - DW Ukrainian.

Олександр Чеботарьов - останній рентгенолог однієї з лікарень Херсона.  Медик продовжує працювати і рятувати містян під постійними обстрілами РФ. Як війна змінила життя Олександра - репортаж DW з Херсона. Дивіться також: Село на лінії фронту: як ж...

DW (Українською) 5

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Скоро вже буде Пасха, так шо заказуйте м'яска. Скоро вже буде Пасха, сардельки та ковбаска. Так, так вже у неділю ми відмічатимемо Великдень, хтось зранку піде до церкви, хтось готуватиме сніданок, аби розговлятися. Цікаво які ще традиції є у крив...

Перший Міський телеканал. 1