Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

У Нацгвардії розповіли, що росіяни намагаються просуватися на флангах довкола Часового Яру: карта.

Окупанти активно використовують артилерію.

Російська армія продовжує активно штурмувати позиції українських військових на бахмутському, авдіївському, лиманському, оріхівському та новопавлівському напрямках, розповів в ефірі телемарафону речник Національної гвардії Руслан Музичук.

У районі міста Часів Яр, яке воєнне командування РФ наказало захопити до 9 травня, росіяни активно використовують артилерію та намагаються наступати із флангів довкола Часового Яру.

DeepStateMAP

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Військовий оцінив, чи зможуть росіяни захопити Часів Яр до 9 травня: карта

За його словами, українські військові не дають окупаційним військам закріпитися. Музичук зазначив, що армія РФ за добу здійснила 176 обстрілів на сході України та 97 — на півдні.

Армія РФ під час наступальних дій у районі міста Часів Яр Донецької області використовує аналогічну тактику , як і під час захоплення Авдіївки, розповіли в британській розвідці.

Дивіться спецтему:

  1. У Держдепі розповіли, що про непублічність постачання ATACMS'ів США попросила Україна Президент Байден видав розпорядження про їх відправку у лютому.

  2. У Сумській області українські прикордонники вступили в бій з російськими диверсантами Росіяни відійшли.

  3. Росіяни за допомогою авіації намагалися просунутися у Серебрянському лісі (КАРТА) Українські воїни зупинили загарбників.

  4. Росіяни здійснюватимуть відволікаючі удари, але ЗСУ необхідно концентрувати оборону там, де вони будуть готові атакувати — експерт Він вважає, що Сили оборони посилять напрямки Авдіївки, зокрема ділянку в районі Часового Яру, а також позиції на лівобережжі Херсонської області.

  5. Міноборони: Для зупинки росіян ЗСУ необхідні боєприпаси калібрів 105 та 155 мм Лазуткін впевнений, що допомога від США здатна змінити ситуацію на полі бою.

Лікар з Херсона:  «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі»  - DW Ukrainian.

Лікар з Херсона: «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі» - DW Ukrainian.

Олександр Чеботарьов - останній рентгенолог однієї з лікарень Херсона.  Медик продовжує працювати і рятувати містян під постійними обстрілами РФ. Як війна змінила життя Олександра - репортаж DW з Херсона. Дивіться також: Село на лінії фронту: як ж...

DW (Українською) 6

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

В ефірі телеканалу «Перший Міський» з'явився новий захоплюючий формат - шоу під назвою «До дошки». У програмі діти та дорослі змагатимуться, демонструючи свої знання шкільної програми, аби визначити найрозумнішу команду за версією телеканалу. Запр...

Перший Міський телеканал. 3

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

ЛМН 2

Скільки людей на день приходять в  центр рекрутингу української армії у Львові #lmn #рекрутинг #рек.

Скільки людей на день приходять в центр рекрутингу української армії у Львові #lmn #рекрутинг #рек.

Галина Піскорська - рекрутерка центру рекрутингу української армії у Львові. #мобілізація #рекрутинг #рекрутер #тцк #рекрутцентри #24бригада #Азов #ДаВінчі #3штурмова #24ОМБр #3ОШБр #warinukraine #насильнамобілізація #воїниУкраїни #військові #війн...

ЛМН 1

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

З лютого цього року у Львові відкрився центр рекрутингу української армії. Там представлені багато різних бригад і туди зводиться інформація з різних частин. У цей центр можна прийти, вказати бажану посаду та дізнатися які бригади зараз шукають лю...

ЛМН 2

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада перевіряє документи власників земельних ділянок на окупованих територіях Запорізької області. Про це повідомило так зване міністерство майнових і земельних відносин. За даними окупаційного відомства, воно проводить заход...

Новини Приазов'я 3