Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Ще 3 особи загинули внаслідок обстрілу Донеччини

Російські окупанти знову атакували Донецьку область ракетами та артилерією. Внаслідок ударів РФ загинули 3 особи.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомив глава ОВА Вадим Філашкін.

"Під вогонь потрапило Удачне - за попередньою інформацією, росіяни ударили по селищу ракетою. Там 2 людини загинули і 1 поранена.
Також 1 людина загинула і 2 будинки пошкоджені у Курахівці - її ворог обстріляв зі ствольної артилерії", - йдеться в повідомленні.

Остаточні наслідки обстрілів ще належить встановити.

Нагадаємо, вранці окупанти масовано обстріляли центральну частину Донеччини, внаслідок чого загинула людина, 4 особи дістали поранення.

Читайте: Доба на Донеччині: 4 особи дістали поранення, росіяни 15 разів обстріляли область. ФОТОрепортаж

Автор: Богдан Гуньковський

6 травня у Києві на Майдані Незалежності відбудеться прощання з загиблим воїном добровольчого підрозділу  «Санта» , побратимом Едом.

6 травня у Києві на Майдані Незалежності відбудеться прощання з загиблим воїном добровольчого підрозділу «Санта» , побратимом Едом.

6 травня у Києві на Майдані Незалежності відбудеться прощання з загиблим воїном добровольчого підрозділу "Санта" побратимом Едом. Поховання буде 7 травня в м. Шумськ Тернопільської області.

Цензор.НЕТ 2
У Повітряних силах розповіли, чим Росія сьогодні била по Одещині, Дніпру та Харкову.

У Повітряних силах розповіли, чим Росія сьогодні била по Одещині, Дніпру та Харкову.

Сьогодні, 4 травня, війська РФ вдарили по Одещині ракетою "Іскандер-К", по Харкову стріляли зенітним ракетним комплексом С-300, а по Дніпру намагалися поцілити керованою авіаційною ракетою Х-59/Х-69.

Цензор.НЕТ 1
До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

В ефірі телеканалу «Перший Міський» з'явився новий захоплюючий формат - шоу під назвою «До дошки». У програмі діти та дорослі змагатимуться, демонструючи свої знання шкільної програми, аби визначити найрозумнішу команду за версією телеканалу. Запр...

Перший Міський телеканал. 2

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада перевіряє документи власників земельних ділянок на окупованих територіях Запорізької області. Про це повідомило так зване міністерство майнових і земельних відносин. За даними окупаційного відомства, воно проводить заход...

Новини Приазов'я 2

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

З лютого цього року у Львові відкрився центр рекрутингу української армії. Там представлені багато різних бригад і туди зводиться інформація з різних частин. У цей центр можна прийти, вказати бажану посаду та дізнатися які бригади зараз шукають лю...

ЛМН 1

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

ЛМН -

Лікар з Херсона:  «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі»  - DW Ukrainian.

Лікар з Херсона: «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі» - DW Ukrainian.

Олександр Чеботарьов - останній рентгенолог однієї з лікарень Херсона.  Медик продовжує працювати і рятувати містян під постійними обстрілами РФ. Як війна змінила життя Олександра - репортаж DW з Херсона. Дивіться також: Село на лінії фронту: як ж...

DW (Українською) 5

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Скоро вже буде Пасха, так шо заказуйте м'яска. Скоро вже буде Пасха, сардельки та ковбаска. Так, так вже у неділю ми відмічатимемо Великдень, хтось зранку піде до церкви, хтось готуватиме сніданок, аби розговлятися. Цікаво які ще традиції є у крив...

Перший Міський телеканал. 1