ZAXID.NET

Останні новини в Україні станом на сьогодні. Свіжа інформація та головні події дня. Оперативні новини з усіх куточків нашої держави!

Більше новин

Фільм «П’ять ночей у Фредді» українською можна переглянути на SWEET.

Фільм, який у перший вікенд зібрав чималу касу, перевершив навіть деякі супергеройські стрічки. Такий успіх був дещо неочікуваним. Але касові збори кажуть самі за себе.

Бюджет стрічки становив $20 млн. Перший вікенд приніс фільму $80 млн. Для порівняння: «Місія неможлива 7» у стартовий вікенд заробила $54+ млн, а «Оппенгеймер» — $82 млн. А остання частина культової франшизи «Крик», в якій знялися, серед інших – Кортні Фокс та Дженна Ортега – взагалі програла касову гонитву по всіх пунктах.

Тож у чому секрет успіху цієї стрічки? Глядачі зможуть дізнатись, переглянувши «П’ять ночей у Фредді» онлайн чи офлайн українською на SWEET.TV.

Про що фільм «П’ять ночей у Фредді»

Майк, щоб не втратити опікунство над молодшою сестрою, має працювати охоронцем у занедбаній піцерії. У першу ж ніч він бачить уві сні викрадення та ймовірне вбивство свого брата, що сталося давно. Другої ночі на нього нападають 5 дітей, які також, ймовірно, були тут вбиті, але їхні тіла так і не знайшли. Діти нападають на Майка, він прокидається зі справжніми ранами. Третьої ночі жахіття оживають у вигляді аніматроніків.

Хто ці страшні створіння, чого вони хочуть від Майка і чи існує шанс їх спинити?

Цікаві факти про фільм

  • Це перший у світі фільм за мотивами відеоігри Blumhouse Productions.
  • $80 млн у домашньому прокаті у перші вихідні дні — це більше, ніж будь-який інший фільм Blumhouse, навіть «Гелловін» (2018) з $76 млн. Це також другий показник серед фільмів за мотивами ігор. Перше місце досі тримають «Брати Супер Маріо в кіно» з $146 млн.
  • Гра «П’ять ночей у Фредді» також стала натхненням для фільму «Країна чудес Віллі» (2021) з Ніколасом Кейджем, який, за даними IMDb, навіть не зібрав $1 млн.
  • Щоб «оживити» аніматроніка Фоксі, необхідно було 6 ляльководів, завдяки яким вдалося відтворити увесь спектр рухів.
  • Ще до виходу фільму продюсер Джейсон Блюм заявив, що вже повернув свій бюджет від продажу прав на показ в кінотеатрах та на платформах.
  • Продюсер та режисер Скотт Коутон сказав, що якщо перший фільм буде успішним, будуть і продовження. У січні 2023 року в інтерв'ю на подкасті WeeklyMTG актор Меттью Лін Ліллард заявив, що підписав угоду на три фільми зі студіями.
  • Багато предметів, сцен і навіть іноді кут зйомки повторює те, що було у грі 2014 року.
  • Фільмування розпочалися 1 лютого 2023 року і завершилися 3 квітня того ж року.

SWEET.TV ― всесвіт пригодницького кіно

Завдяки прямим контактам з виробниками контенту, глядачі SWEET.TV мають доступ до найкрутіших новинок кіно.

  1. Фільми на будь-який смак . Є пригодницьке кіно, фільми про монстрів, супергероїв, улюблені комедії, детективи, жахи, трилери, мюзикли, фантастика. Для всіх у родині.
  2. Прем’єри й ексклюзиви . Фільми, які онлайн можна побачити лише на SWEET.TV, – це родзинка онлайн-кінотеатру. Доступ до прем’єр глядачі отримують майже одразу після завершення кінотеатрального релізу, а для деяких фільмів – навіть під час прокату (ранні прем’єри).
  3. Серіали у тарифі. Велика добірка серіалів без доплат – це сотні годин цікавих історій. Детективи, фантастика, комедії – відомі серіали та новинки. Усе доступно у тарифі.
  4. Ще плюс телебачення. Адже дуже багато українців полюбляють саме телевізійні програми. І для них тут є національні, преміальні канали. І навіть ті, яких не знайти у звичній ТВ-програмі.
Лікар з Херсона:  «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі»  - DW Ukrainian.

Лікар з Херсона: «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі» - DW Ukrainian.

Олександр Чеботарьов - останній рентгенолог однієї з лікарень Херсона.  Медик продовжує працювати і рятувати містян під постійними обстрілами РФ. Як війна змінила життя Олександра - репортаж DW з Херсона. Дивіться також: Село на лінії фронту: як ж...

DW (Українською) 6

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

В ефірі телеканалу «Перший Міський» з'явився новий захоплюючий формат - шоу під назвою «До дошки». У програмі діти та дорослі змагатимуться, демонструючи свої знання шкільної програми, аби визначити найрозумнішу команду за версією телеканалу. Запр...

Перший Міський телеканал. 2

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

ЛМН 2

Скільки людей на день приходять в  центр рекрутингу української армії у Львові #lmn #рекрутинг #рек.

Скільки людей на день приходять в центр рекрутингу української армії у Львові #lmn #рекрутинг #рек.

Галина Піскорська - рекрутерка центру рекрутингу української армії у Львові. #мобілізація #рекрутинг #рекрутер #тцк #рекрутцентри #24бригада #Азов #ДаВінчі #3штурмова #24ОМБр #3ОШБр #warinukraine #насильнамобілізація #воїниУкраїни #військові #війн...

ЛМН 1

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

З лютого цього року у Львові відкрився центр рекрутингу української армії. Там представлені багато різних бригад і туди зводиться інформація з різних частин. У цей центр можна прийти, вказати бажану посаду та дізнатися які бригади зараз шукають лю...

ЛМН 2

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада перевіряє документи власників земельних ділянок на окупованих територіях Запорізької області. Про це повідомило так зване міністерство майнових і земельних відносин. За даними окупаційного відомства, воно проводить заход...

Новини Приазов'я 2