Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Перше кохання принцеси Беатріс знайшли мертвим у готелі від передозування наркотиками.

За інформацією інсайдерів, принцеса Беатріс розбита після новини про смерть її першого кохання. Колишнього хлопця королівської особи Паоло Ліуццо знайшли мертвим від передозування в номері готелю у Маямі, США.

Дочка принца Ендрю почала зустрічатися з Ліуццо в 2005 році, коли їй було 17, а йому 24, але через рік пара розійшлася. Про це повідомляє The Sun.

Причина смерті офіційно не розголошується, але офіцер Майкл Вега з департаменту поліції Маямі сказав: "Смерть була розслідувана, як від передозування. Розслідування триває". За словами близьких джерел, Ліуццо боровся із залежністю від азартних ігор, а також віднаркотиків, і, як повідомляється, він назбирав боргів.

Друг Ліуццо сказав The Sun: "Спочатку він почав вживати багато фармацевтичних препаратів, але пізніше це призвело до кокаїну та більш важких наркотиків. Ми всі боялися, що з часом це наздожене його".

Раніше Ліуццо був заарештований в Австралії за низку злочинів, у тому числі зберігання кокаїну. Він був спійманий на Голд-Кості 27 вересня 2009 року після того, як врізався в світлофор на чорному орендованому автомобілі Audi за 90 тисяч доларів.

Тоді 27-річний хлопець також не оплатив рахунок в ресторані та казино Conrad Jupiters. Паоло визнав себе винним і був оштрафований на 5 тисяч доларів. Його суперечливе минуле почалося в 2002 році, коли чоловіка звинуватили в ненавмисному вбивстві однокурсника в коледжі Святого Хреста.

Ліуццо і принцеса Беатріс познайомилися через спільних друзів і почали зустрічатися в липні 2005 року. Їм вдалося зберегти стосунки в таємниці протягом року, але пара розійшлася в травні 2006 року, коли з'явилися звинувачення в ненавмисному вбивстві, що викликало сенсацію.

Принц Ендрю і Сара Фергюсон схвалювали роман Беатріс з Ліуццо, незважаючи на сім років різниці у віці і його кримінальне минуле. "У кожного з нас є своя дорога, і ми маємо вчитися на власному досвіді, але Беатріс – розумна дівчина, їй скоро виповниться 18, у неї багато друзів, у тому числі Паоло", – сказала мати принцеси, коли стало відомо про стосунки доньки.

У 2020 році королевська особа вийшла заміж за підприємця Едоардо Мапеллі Моцці. Подружжя виховує 2-річна донечку на ім’я Сієнна Елізабет Мапеллі Моцці.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як королівський експерт назвав дві причини, чому Кейт Міддлтон показала фото принца-іменинника Луї пізніше, ніж зазвичай. На його думку, принцеса Уельска не випадково затрималася із публікацією традиційного кадру, збентеживши фанатів. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

В ефірі телеканалу «Перший Міський» з'явився новий захоплюючий формат - шоу під назвою «До дошки». У програмі діти та дорослі змагатимуться, демонструючи свої знання шкільної програми, аби визначити найрозумнішу команду за версією телеканалу. Запр...

Перший Міський телеканал. 2

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада перевіряє документи власників земельних ділянок на окупованих територіях Запорізької області. Про це повідомило так зване міністерство майнових і земельних відносин. За даними окупаційного відомства, воно проводить заход...

Новини Приазов'я 2

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

Кого не приймуть у Львівському рекрут-центрі?

З лютого цього року у Львові відкрився центр рекрутингу української армії. Там представлені багато різних бригад і туди зводиться інформація з різних частин. У цей центр можна прийти, вказати бажану посаду та дізнатися які бригади зараз шукають лю...

ЛМН 1

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

Якщо не було досвіду військової служби, людина має пройти навчальний центр ️ #рекрутинг #video #рек.

ЛМН -

Лікар з Херсона:  «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі»  - DW Ukrainian.

Лікар з Херсона: «Звечора попрощався з колегою, а вранці знайшов її в морзі» - DW Ukrainian.

Олександр Чеботарьов - останній рентгенолог однієї з лікарень Херсона.  Медик продовжує працювати і рятувати містян під постійними обстрілами РФ. Як війна змінила життя Олександра - репортаж DW з Херсона. Дивіться також: Село на лінії фронту: як ж...

DW (Українською) 5

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Скоро вже буде Пасха, так шо заказуйте м'яска. Скоро вже буде Пасха, сардельки та ковбаска. Так, так вже у неділю ми відмічатимемо Великдень, хтось зранку піде до церкви, хтось готуватиме сніданок, аби розговлятися. Цікаво які ще традиції є у крив...

Перший Міський телеканал. 1